Första dagen i Stockholm

När man är van vid att ha folk omkring sig konstant så är det skönt att komma hem och hänga med sig själv. Men tillslut så blev jag sååå uttråkad. Min bror har fått en riktig bachelorpad med hemmabio och skön soffa och grejer så jag har hängt där hela dagen då han har flytt till Båstad en timme innan hans lllasyster kommer hem igen efter 6 veckor. Känner kärleken haha.
Som sagt blev jag så uttråkad så vid 11 på kvällen ringde Marcus och erbjöd sig att komma på filmkväll och hålla mig sällskap. Så vi har kollat The Shining och haft tjejsnack haha! Marcus är verkligen bra på det sättet att man kan ha djupa samtal om allt och han vill verkligen veta vad man tycker ooch tänker. Han är som en kvinna i mansförpackning. 

Det känns knäppt att vara tillbaka. Att kunna ringa och smsa utana tt tänka på kostnader, även fast jag itne har hört av mig till någon ännu. Höll på att betala med dollar när jag köpte chips på statoil haha!

Imorgon är det dagt att ta tag i livet igen kanske. Med busskort, vänner och packa upp väskan och lokalisera alla grejer hemma. Jag har inte sovit sedan jag vaknade i New York igår morse, men jag är heller inte alls trött. Detta kan vara den konstigaste jetlagen ever! Om man har rest och varit vaken i över 30 timmar känns det som att man borde kunna somna?

 Nu snarkar Marcus som inte vågade sova ensam i min brors lägenhet haha. Så jag ska nog sluta störa med mitt knapprande och sova så att tiderna inte blir helt knäppa. Gonatt.


Stockholm

När man rullar in på centralen är det som om man aldrig ens varit borta..

Good morning New York/Goodbye New York

Igår när jag landade åkte jag till Queens där Antonias Italienska pojkvän hämtade upp mig med italienska kindpussar. Sedan väntade en hemlagad italiensk familje sen lunch/middag. Nunzio hade som första rätt lagat pasta med tonfisksås, till andra rätt kyckling med potatis och till efterätt hade vi honungsmelon. Jätte gott! Jag pratade med Antonias mamma och hennes galna morfar som berättade historier om 40-talet! Vi åkte in till Union square och mötte upp Antonia efter jobbet och sen gick vi på afterwork. Jimmy! Jag föreslog att vi skulle gå till Blockheads och vet du, det finns en till Blockheads på 33e och 3e!! Alltså väldigt nära crazytown där du bodde! Denna blockheads är populärare och man måste vänta för att få ett bord och dom bjuder på nachos och dipp! Efter många historier om EU, LA, pojkar och familj tog tröttheten över och vi åkte ut till queens och somnade sött med AC. Hade glömt hur extremt fuktigt det är här!
Nu sitter jag på starbucks och dricker kaffe och jag gillar inte ens kaffe! Men jag valde att vakna 7 imorse och åka in till jobbet med Antonia. Alltså klockan 4a LA-time som jag fortfarande går på. Men det år lika bra, då kan jag sova på planet och behöver inte vara så extremt jetlagged när jag kommer hem imorgon bitti. Helt sjukt att jag kommer vara hemma ikväll min tid! Jag har varit borta väldigt länge. Det känns ändå bra att vara i NY. Det var hör jag började min resa och nu "knyter jag ihop säcken". Fantastiska veckor har jag haft. Nu ska jag ge mig ut och säga hej då till New York fast vi säger inte hej då, vi säger på återseende!

I'm in Miami bitch

Nu har jag landat i Miami oc väntar på nästa flyg. För mig är klockan 5 och för alla på östkusten är den 8. Kunde inte sova på flyget så jag hoppas jag somnar på detta. Vi flög in i soluppgången och det var fint. Det var tre stycken inom loppet av en timme som kommenterade på min bränna och tyckte den va nice. Först grannen som kom över och sa hej då, sen killen jag köpte bussbiljegten av och sen busschaufören när jag kom fram till LAX. Som vanligt lyckas jag smussels in övervikt i väskan genom att små prata lite. Det gäller dock att välja en kille vid check in haha! Efter swcurity där man måste ta av sig skorna och hela faderullan kom jag till gagen i nästan perfekt tid till boarding. Egentligen vill jag bara hem nu, när resan är över liksom. Jag hade gärna stannat gro mig men när man vet att man bara ska hem så...Fast det känns ändå skönt att säga hej då till älskade NYC innan jag åker. Som tur är kan jag bo hos Antonia inatt. Tror vi ska på bio när hon har slutat jobba. Inception har ju haft premiär här. Har den haft det i Sverige?? Önskar jag hade något coolare att säga än att jag har hittat gratis wifi, men det har jag inte. Antar att ni får hålla er uppdaterade på mitt sista äventyr i NY! Puss puss

Relationsproblem

Igår åkte jag bort till Beverly Hills och hängde där allt är liite finare liite bättre. Affärerna är dyra, det är ganska folktomt och Brody Jenner stannade för mig med sin flashiga bil vid ett övergångställe. Men det var skönt att gå omkring där. Jag åt lunch på ett litet ställe med utsikt över bergen. Folk tittar konstigt på en när man är ute och går, för det är ingen som går i denna stad! Men jag gick faktiskt enda från west hollywood in till hollywood.

Där träffade jag Arazo och Jamaicanerna som spelade igår. Vi åt middag på Hooters haha. Det är meningen at tjejerna ska vara snygga och ha stora bröst...men alla var fula och såg ut som pojkar. Aja dom var lättklädda iallafall. Vi vinkade iväg Jamaicanerna när dom skulle åka iväg med sin turnebuss och sen gick vi till Julie som bor super fint med utsikt över Roosevelt Hotel, bergen och West Hollywood. Där satt vi på balkongen och spelade gitarr och sjöng tills det blev kallt

Det blev väldigt kallt på kvällen och vi orkade inte vänta på att Amanda skulle sluta repa så hon kunde köra oss hem. Så vi tog bussen. Det var en syn. Det låg typ 5 uteliggare med alla sina grejer och sov på bussen. Jag tror att det var för att det va så kallt så dom betalar 1,50 dollar för att åka runt med bussen. Det är knäppt hur stor skillnad det är på människor i Hollywood. Vissa är kändisar och miljadärer och andra bor på gatan. Om man åker downtown så finns det områden där det bor jätte många på rad med sina kundvagnar och tält. Jag lovar att vissa kom till Hollywood för att söka lyckan och bli kända men att allt gick snett.

Nått som har slgit mig sen jag kom hit också är att alla har relationsproblem i LA. Alla tjejerna jag lärt känna har problem med sin pojkvän eller dejtar någon som är puckad i huvet. Många diskutioner har handlat om att killar i LA är dumma och "players". Alla har sagt att det är svårt att hitta kärlek här. Det är nog för att alla är så självupptagna. Äh vet inte. Jag är iallafall trött på att höra om dumma pojkvänner och dåliga dejter för ett tag nu haha!

Nu ska jag till poolen och bättra på brännan och ikväll åker jag till New York!

Näst sista

Näst sista dagen i Los Angeles. Jag ska nog försöka ta mig till west hollywood och Beverly Hills. Glömde berätta att jag började prata med två killar i kostym igår för jag tycker att kostym är så fint, varav ena ville bjuda mig på lunch idag på Beverly Hills hotel. Jag tror inte att jag vill träffa honom, jag tror jag hellre spenderar dagen på egen hand tills tjejerna kommer hem från skolan. Ikväll blir det iallafall dansklass också och sen så tänkte vi ha en liten hej då fest för mig haha!

Mitt plan går imorgon kväll vid halv 12. Så imorgon tänkte jag ligga vid poolen hela dagen och bättre på brännan och sen påbörja min 4 dagar långa hemresa (med en 24 timmar i New York också). Los Angeles - Miami - New York - Stockholm. Landar i Stockholm 7.15 på fredag morgon. Klockan 11 samma dag har jag ett telefonmöte med min chef. Kul.

Nä nu ska jag inte sitta här nå mer nu ska jag ge mig ut på äventyr.

Puss puss

Ja man!

Hej hej hej. Har precis kommit hem, ligger på golvet och skriver. Vi satt hemma i soffan och velade om vi skulle till Hollywood bowl och titta på Arazos vänner som spelade där. Så bstämde vi oss för att gå dit. Hollywood bowl är enormt!! Säg att det var typ 3-4 tusen människor där. Vi hade platser ganska nära scenen och det var huur bra som helst. Vi började prata med killarna bakom oss, tre ganska snygga killar. Jag tycker det är kul hur "jag är surfare" verkligen är ett yrke här. Jag tror faktiskt att hälften av alla surfare jag har träffat är bara old money som lever på deras föräldrars pengar.

Det var reaggea night och alla var dit flugna från Jamaica. Huur sköna som helst. Vi träffade dom och dom pratade på sån riktig Jamaican dialekt. Kan varit dom roligaste killarna jag träffat!!
Efter vi hade varvat gamla klassiker som wild world med nya grejer så åkte vi på en annan konsert på Bardot. En tjej från MI spelade och vi hade VIP platser. Men jag ska berätta att det inte alltid är bästa alternativet. Vi satt så nära scenen att jag fick glo på trummisens rumpa hela kvällen, men det var ok för att han var en riktig salsa kille. Det var latino night och vi dansade med med bandet tills vi inte orkade längre. Sydamerikaner kan verkligen dansa!

Efter det så åkte vi på efterfest på hotellet där bandet från Hollywood bowl bor. Det var riktigt kul. Vi träffade alla möjliga sorter människor, ljudtekniker, bandmedlemmar, maneger etc. Jamaicaner har sån extremt rolig dialket. Man fattar inte var dom säger med "ja man" och greje. Jag blev bästa vän med trummisen som var huuur skön som helst. Dom kommer till Sverige och då ska vi hänga. Vi blev också bjudna till Jamaica i September när dom kommer hem från sin turne.

Kan inte fatta att jag åker till New York igen på tisdag och kommer hem till Sverige igen på fredag! Crazy.
Nu ska jag sova, imorgon väntar dans, hollywood och goodbye party!

Puss!


Santa Monica beach!


Här är jag på Santa Monica stranden. Älskar baywatch tornet i bakgrunden med snygga livräddare. Låssas drunkna någon? 

Blogga

I fredags var vi på Kress igen upp på taket. Vi stog och hängde och så började vi prata med några killar. Det visade sig att det var deras event och dom hade en releasefest för deras skiva eller nått. När han berättade vem han var och jag inte visste det blev han typ lite irriterad på mig för att jag borde veta. Jag sa att jag var från sverige och att han inte skulle ta det personligt. Då började han visa mig alla hans "bling". Hans armband som var 2 karat diamanter, hans halsband som var fyra och hans guldtans som var 6 karat! hahaha. Sedan bjöd dom in oss till deras bord men bord var inte så jätte kul och vi ville helst dansa så vi gjorde det istället.

Folk är inte sena med att skryta om vilka dom är eller vad dom har eller vilka dom känner. Jag är inte så lätt imponerad heller tror jag. Fast vem vet.

Iallafall igår hängde vi i Hollywood och träfade några av Arazos vänner. Dom var riktiga sånna ghettofabs fast på ett roligt sätt! HAHA. Dom pratade med riktig mycket dialekt och dålig grammatik, vickade på deras fingrar och ropade "mmmmhmm" och "amen". Sen satt dom och flätade håret och pratade i mun på varandra om sina medfärgade vänner.

Idag har vi stekt pannkakor och nu ska vi iväg till stranden och steka lite. Kankse förbi Rodeo Drive också :)
Ikväll ska vi eventuellt på en reagge konsert på Hollywood Bowl men bara kanske, och sen ska vi på en konsert på Bardoet. Blir kul!


Såhär ser jag ut när jag står vid datorn och bloggar etc etc.

Nu väntar stranden

Vacker man, jobbig tant

Idag såg jag jordens vackraste man! Han var på min dansklass och hade blonda lockar. När jag såg honom tänkte jag att han var snygg men sen när jag såg honom dansa så blev han ännu snyggare! Han dansade som en gud, jag tappade bort mina steg, så fint dansade han! Han ska undervisa nybörjar jazz på söndag...funderar på att ta hans klass och äga alla andra så han lägger märke till mig haha!! Nåja. Det var en jobbig tant som dansade in i mig hela klassen idag. Vart jag än gick så var hon där och dansade fel och förstörde för mig. Fula jobbiga tant.

En av Arazos rumskamrater har seriösa problem, hon är arg och frustrerad typ hela tiden. Nyss började hon gråta för hon inte hade råd att köpa mat och tre sekunder tidigare hade hon kommit från affären med massa bakgrejer för hon skulle baka åt sin  pojkvän?? Öhhh. Hon skriker på mig och Arazo när vi pratar svenska och säger att vi inte ska prata svenska framför henne. Men för hennes information så är det inte meningen att hon ska förstå allt vi säger.  Måste säga att det är väldigt skönt att ha ett "hemligt" språk här.

Det är min sista helg i USA. Fredag och vi sitter och funderar på vad vi ska hitta på. Om en vecka är jag hemme i Stockholm igen efter så lång tid. Känns hur konstigt som helst! Nåja.
Nu sitter Arazo och tittar på hur hennes framtida barn ska se ut genom att lägga upp bilder på henne och en kille! Ska testa också hahaha!!

Puss

Les Duex

Igår kväll åkte vi till Les Duex. Det är ett väldigt kändistätt ställe som ligger gömt på en parkering. Det är typ en liten gård med röda fotöljer, levande öjus och en rökelsefontän. Jätte mysigt. Sen finns det dansgolv inne också etc. Vi hängde där ute och tittade på människor som strömmade in. Två gubbar sto och raggade på unga tjejer, en kille satt uppe på soffryggen med solglasögon på och vilsna grupper mixades med erfarna party människor. Väldigt blandat kompott. Vissa där trodde att dom verkligen var något och rullade in med limo och hade massa tjejer runt omkring sig och andra, som vi, var där för att ha kul och dansa. Vi åkte snabbt över till The Viper Room i west Hollywood men när vi insåg att draget där inte var lika bra som på LD så åkte vi tillbaka.

Vi träffade Joe och hans vänner som hjälpte oss bli av med lite jobbiga efterhängsna killar. En kille var riktigt jobbig och gick runt och dansade med alla tjejer och han tog på min rumpa och det var vidrigt så jag tog bort hans hand. Då satte han sig bakom mig och glodde när jag dansade och tog på mitt ben och då var jag helt enkelt tvungen att förflytta mig. Jätte ful va han också!

Sen kom det en kille och frågade om han fick dansa med mig och jag tycker att det är ganska gentlemannaaktigt att fråga. Jag tackade vänligt nej för att jag ville dansa med tjejerna och han inte riktigt var min typ. Då tog han sig på hjärtat och sa att jag hade krossat hans hjärta haha. Sedan presenterade han sig och sa att jag var den första som någonsin hade "dissat" honom. Haha han va så himla söt och verkligen hjärtekrossad! Så jag pratade med honom en liten stund men sen skulle vi gå hem.

Vi åkte vilse på vägen hem men det gjorde ingen för vi spelade musik och sjöng högt. Somnade direkt. Idag har jag haft sån träningsvärk! Tog mig förevigt att ta mig ner till poolen. Det var jätte skönt att simma med träningsvärk. Så bättrade jag lite på min solbränna, snart är jag nöjd! ;)
Efter det tog jag en lååång promenad till Carls Jr och köpte middag. När Arazo kom hem så gick vi ner till Jacuzzin och hade tjejsnack och pratade om livet och hur lyckligt lottade vi egentligen är.

Imorgon är det tillbaka till dansskolan. Sen får vi se vad vi hittar på :)
Puss gonatt...eller god morgon för er i sverige!

Beautiful ladie carrying two bananas.

Hej bloggen! haha. Idag ska jag prata lite om dans. Tog två dansklasser idag på Edge här i Los Angeles. Jag är altid orolig när jag kommer till ett nytt ställe för att jag ska vara sämst och så. Alla ser alltid så dansiga ut och sen så börjar uppvärmningen och alla är fett viga. Grejen är att när man väl ska börja dansa så suger dom flesta väldigt väldigt hårt! Så det är ju bra för mig haha. Dom är all about stretch här. Man värmer upp i 2 minuter sen stretchar man i en halvtimme och sen gör man magövningar i 10. Så inte undra på att alla är viga jävlar. I sverige brukar jag vara bland dom vigaste men här...

Första klassen ville jag lämna direkt! Läraren sög, dansade fult och hade en äcklig koreografi. På toppen av det så fick en brud som dansade som ett ADHD barn visa för det va tydligen så hon ville ha det. Downs syndrome är väl mode igen.

Andra klassen var mer okej. Fast anmäler man sig till Jazz så vill jag ha jazz. Läraren var skön och lyssnade på min typ av musik och han hade mycket jazzteknik över golvet. När det väl kom till koreografin fick vi sätta på oss våra ytterskor och dansa house! Han sa att man måste kunna massa olika stilar och jag håller med. Men om jag kommer för att träna jazz vill jag träna jazz, vem vet jag kankse har tagit 4 andra houseklasser den dagen och nu fick jag ingen jazz. Ni fattar. Trots allt så var det en kul lektion. Han pratade med mig efter klassen och sa att jag borde komma tillbak på fredag då han ska undervisa igen, det skulle bli nått annat då. Kanske gör det.

Kom ut svettigast från dansskolan och en howdie gubbe kör fram och säger att jag är vacker. HAHAAH. Han gillar svett. Sen gick jag in på 7-eleven (som finns mycket mer här än i NY, fast nte lika mycket som i Sverige. Sveriges alla 7-elevens är ett skämt) och köpte två banener för att jag var hungrig och behövde växel till bussen. Det var en liten söt indie gubbe som jobbade där och han sa på breeeedaste indiska dialekten, typ som Apu i Simpsons "I'm gonna giva you a bag" Så fårgade jag varför så svarade han "Haha beautiful ladie carrying two bananas!" Som om det var det roligaste han sett idag. Men jag började asgarva och asgarvade hela vägen hem med mina bananer som jag åt upp.

Nu är jag hemkommen och funderar på att slänga mig i Jacuzzin då mina muskler kommer göra såååååå ont imorgon!! Sedan kommer Emelie hit och vi ska på en konsert och på nattklubben Les Doux. Det är den klubben alla the hills tjejerna går till. Vi står med på vip-listan igen tack vare Arazos kontakter haha!

Puss 

Cat Club

Igår efter lite dansandes hemma framför spegeln så satte vi oss i bilen och åkte till West Hollywood och Cat Club. Oliver som vi var ute med i Fredags hade en spelning. Det var ett helt okej ställe, där olika band spelade så det var mest musikertyper där. Mitt i högen lyckas jag hitta två danska killar. Lars och Lasse haha! Dom var båda ganska lost och pratade väldigt grötig engelska. Tur att vi kunde förstå varandra på danska/svenska.
Ett tag var det en kille som sjöng country på scenen. Jag hatar country speciellt om det bara är två gitarrer på scen som gör hela grejen. Men han kunde verkligen sjunga när han sjöng om sina Louisiana nights. Så när jag pratade med honom efter så sa jag att han sjöng fint, för har man inget bra att säga behöver man inte säga nått! Det visade sig att hans gitarrist var svensk och gick på MI. Så vi presenterade honom för Arazo. Hans skånska påverkade henne så mycket att hon vaknade imorse och började prata på bred skånska med mig.

Istället för att åka till Happy Ending så fick vi en happy ending när vi åkte genom the hills, det var så fint! Sedan kom vi hem och somnade direkt. Idag är det ganska kallt här och det oroar mig för jag har inte överdrivet mycket varma kläder med mig. Men men jag ska till dansskolan och vara inomhus och svettas så det fixar sig nog!

Puss

4th of July + näst sista dagen i NY

Nationaldagen i USA frades i Williamsburg på ett tak. Zach som hade festen är modefotograf och alla människor som var där var väldigt fashion och scene. Klädde sig konstigt, typ så att det ska se ut som att dom precis klivit ur sängen och satt på sig vad som heslt när dom egentligen stått framför spegeln i två timmar. Men folk var trevliga. Han bodde så sjukt fint i en gammal lagerlokal med en stor lagerdörr till dörr. Väldigt trendigt i New York. Så hade han panorama fönster och balkar i taket.
Uppe på taket hade han ett litet dansgolv med belysning och sedan en grillbuffé men allt man kan tänka sig. Riktigt goda grillade räkor.
När det började bli mörk så sköts det massa fyrverkerier på New Yorks himmel och sedan spårade festen. Vissa var bara jätte konstiga och satt för sig själva, andra tog av sig kläderna och började dansa. Vi stog mest på dansgolvet och dansade och skrattade åt alla konstiga människor. 4e juli är känt för att vara en dag då alla unga spårar.





Plötsligt!


En av dom sista dagarna i New York gav Jimmy mig hans egna lilla sex and the city tour haha.




Magnolia Bakery och Carries lägenhet.

Sedan gjorde vi Brooklyn bridge och Brooklyn bridge park vilket blev min favorit!!




puss

Audition, Atlantic Records

Färdig firat. Imorse var jag uppe med tuppen för att åka med Arazo till skolan. Hon hade en atist performance class där man sjunger på scen och läraren utvärderar ens scenframträdande. Arazo är sååååå duktig, sjunger så fint! Däremot fanns det andra människor som verkligen inte kunde sjunga, konstigt för dom går ändå musikskola!
Går mycket snygga musiker på hennes skola kan jag också berätta, från runt om i hela världen.

Efter det så gick jag hela walk of fame och kollade på alla stjärnornas stjärnor. Blev glatt överaskad när jag såg att judge Judy hade en stjärna haha! Fanns många toma stjärnor också, just saying. Sen så var jag och tittade på Hollywoodskylten på långt håll. Vill gå närmre.

Efter ett tag fick jag ett sms av Arazo att jag skulle komma till skolan för vi skulle på nån auditions. Det var hos Atlantic records som precis hade signat en ny artist som heter Hope. Hon var super trevlig och sökte bakgrundssångare. Arazo, Emelie och Amanda sjöng. Dom frågade om jag skulle sjunga med jag svarade glatt att jag är mer utav en dansare och om dom behöver dansare så finns jag för dom! Dessutom vill man inte gå upp och sjunga för massa musiker och musikfolk efter att Arazo och Emelie precis har sjungit! Manegern sa att Arazo hade för mycket talang för att får jobbet och att han var väääldigt imponerad av henne. Han sa att han skulle ringa henne om några månader när hon hade gått på musikskolan ett tag till.
Emelie däremot fick jobbet!! Hon ska repa varje dag i en månad och sen flyger dom till New York och har ett showcase för alla viktiga på skivbolaget. Hur kul som helst. Sen så fick vi vara kvar där och vänta på att hon skulle testa lite olika grejer etc.. Många snygga musiker killar som vandrade i dom lokalerna också! HAHA!
Det kanske är dags för mig att flytta till LA??

Efter det åkte vi hem och lagade middag och firade. Det är inget skämt om att man träffar rätt människor i LA och att hela industrn finns här. Finns så många chanser man kan ta och så många auditions man kan gå på! Det gäller bara att inte vara lat och blyg. Sen måste man vara försiktig också för det är massa skummisar där ute också. Oh well. Nu är vi mätta och trötta och vad som väntar imorgon vet vi inte :)

Gonatt!


Vilken dag!

Just nu firar vi, skriver varför sen!! xoxo

Bara i Hollywood!

Precis hemkommen från dagen äventyr. En kille som heter Joe hämtade upp oss i en liiten liiten sportbil och vi åkte förbi Panda express och köpte mat innan vi åkte till honom. Han bodde i en super fin lägenhet. Vi åt och tog med oss dricka ner till poolen där vi hänge och lekte med vattenpistol. Vi satt lite i jacuzzin också men det blev för varmt. När vi hade fått solsting så gick vi in och spelade tv-spel. Jag pratade lite med Joe på balkongen och han är egentligen som alla andra här i LA. Modellar lite, gör reklamfilmer och försöker bli en stor stjärn. Jag berättade att jag hade varit i New York innan jag kom till LA och då sa han att hans bästa kompis bor där. Hans kompis hade fått en roll i Gossip Girl och flyttat från LA. AMEN OKEJ!!! Visar sig att hans vän är Penn Badgely som spelar Dan i Gossip Girl, Joe känner Dan!! Nu kommer jag låta astöntig men innan jag åkte till NY så fsntiserade jag om att stöta ihop med någon av dom snygga skådespelarna i GG och helst av allt Penn för han är så förbaskat söt. Började tycka om honom redan när han var ung och spelade en roll i en ganska okänd serie som heter The Mountain. Han hade stort lockigt hår och var hur söt som helst! HAHA!


Tydligen var inte det slutet på hans story. Han känner även Shawn Pyfrom som spelar Brees son i Desperate Housewifes. AMEN OKEJ!!! Sedan berättade han att jag för tillfället bor granne med honom. Han bor tydligen i samma llägenhetskomplex. Tala om att jag ska ligga vid poolen och spana efter honom!

Ajuste dessutom sa han att han är kunglig och hans familj är kungligheter från Afrika. Amen kul. Han kom till USA när han var 13 år gammal. Han reser väldigt mycket för att han måste resa i kungligt syfte. Men bra! Han hade dock inte varit i Sverige och jag sa att han borde komma men jag varnade honom för vintern! HAHA
Bara i Hollywood!? Bara i Hollywood!

Nu ska jag och Arazo ha en liten mini-midsommar med sill, gravad lax och färskpotatis. Later gater. Imorgon ska jag till Arazos skola och sen ska kolla in dansskolan jag vill dansa på. LA life!

Poooooool

Vaknade nyss och Amanda kom in och sa att hennes killkompis ska hämta upp oss och så ska vi åka till hans pool. Blir kul! Att bli upphämtad för att åka till nåns pool känns väldigt The Hills haha! Iallafall, på med sololjan. puss

Studio City

När Arazo var på dejt så var jag på en egen liten dejt med studio city. Jag promenerade i princip hela Ventura boulevard. Man känner sig så dum som fotgängare på ett ställe där alla åker bil. Men där gick jag iallafall. LA ärverkligen bergit och kulligt. Bakom dom små husen som inte är skyskrapor så ser man massa berg och kullar. På vissa berg ser man bostäder. Påminner lite om montenegro vid kusten, jätte fint. Hela studio city påminner lite om Serbien/Jugoslavien. Små hus, vissa i sämre skick än andra. Små "hemma gjorda" affärer och service ställen. Fast sen ser man att alla stora kedjor flyttat in och bilvägarna är massiva. På riktigt, motorvägarna här har fem körfält och dom är packade dygnet runt typ.

Det växer palmer här också och det är så mysigt. När jag gick hem så såg jag solen gå ner mellan palmbladen! En kille ställde sig brevid mig vid övergångstället och började sjunga. Efter ett tag så frågade han mig om jag hade CK parfymen på mig. Det hade jag inte. Han frågade vad det var som luktade så gott och jag svarade att det antagligen var min sololja. Då skrattade han och sa att han nog måste börja använda sololja. Jag antar att det är kul för att han var svart.

När jag kom hem hängde vi lite och pratade om gamla goda tiderna i musikalklassen och sen så bestämde vi oss för att jag skulle vara med om min första in n' out burger experience. Christoffer hade talat så väl om det hemma i Stockholm och förberett mig på en hejjar, och Arazo och Amanda (rumskompis) talade ännu mer väl om det så jag var sjukt taggad. Det var dock bara helt okej. Jag antar att mina förhoppningar var för stora. Ska ge det en till chans men då måste Christoffer berätta om det hemliga man beställer som inte finns på menyn. Svara på fejjan Chris! Efter det åkte vi till downtown för att gå på cookies and cream och äta efterätt. Men jag var så mätt redan så jag skippade glassen som serveras mellan två stora kakor. Får bli en annan gång kanske.

Nu sitter vi och funderar på om vi ska på M.I.As efterfest för hennes konsert. Vi är väldigt klyvna och obestämda. Det vore ju häftig men i LA är det jippon varje dag och man missar inte riktigt nått om man inte går.
Imorgon ska vi nog bara dra omkring i stan och göra allt turistigt så vi får det överstökat ;P


Puss

Köttmarknad

Poolen alltså. En heldag där och man får syn på massa snygga killar! Antar att alla har samlats i Los Angeles för jag såg sällan några snyggingar i NY. Bara i Soho. Arazo har varit på dejt idag haha. Så himla amerikanskt där killen hämtar upp en hemma och tar med dig ut. Det är det som är grejen här i usa. Killar kan typ komma fram utan att man ens vet vem han är och typ "can I take you out sometime" ehhm. Men det är väl soft antar jag, rakt på sak. Vore kul att gå på en sån dejt, återkommer om det händer mig.

Nu ska det nog handlas och tanka på min amerikanska mobil. Tydligen så kan ingen nå en om man inte har pengar på den, jätte dumt!! Sen ska det väl lagas middag antar jag. Sedan vad kvällen bjuder på vet jag inte, allt är ganska spontant här faktiskt.

Juste det är tydligen nio timmars tidskillnad? Eller jag vet faktiskt inte om jag ska vara ärlig, jag är förvirrad. Men jag tror det är nio, eller åtta!

Puss

Good morning sunshines!

Precis vaknat i soliga LA. Arazo står vid spisen och steker american pannkakor som vi ska äta med blåbär och sirap. Sedan väntar lite pool och gym. Jag tror jag gillar livet i LA just nu.

I bilen hem igår spelades The Cure - Pictures of you och det var helt perfekt!


Återkommer. Puss

Night out in Hollywood

Precis hem kommen från en utekväll i Hollywood. LA är verkligen stort, jag bor i north Hollywood och att åka till central Hollywood tar typ en kvart med all trafik! Crazy.
Först var vi på ett ställe som heter The Green House. Typ en bar/resturang där många människor från MI (musicians institute där Arazo går) spelade. Det ligger på Hollywood boulevard. Efter det gick vi till ett ställe som heter Kress. Arazo kände promotern så vi fick gå in VIPingången som ligger bakom klubben dit alla kändisar rullar upp med sina bilar etc. Dom hade en sån pressvägg innan man gick in. Vi fick vip-band vilket betydde att vi fick ställa oss i en hiss åka högst upp i byggnaden. Heiniken hade sin season premiere så det var massa människor och fotografer. Dessutom var det fri bar hela kvällen och vi dansade på alla våningar! Hittils gillar jag LA! Jag trodde att det skulle vara massa silikon tuttar etc. men mest så är alla ganska vanliga och det är soft. Det ända som är problemet här är att man måste ha bil. Och att dom som kör bil kör som galnigar, jag såg massa människor gå direkt från baren till att hämta sina flashiga bilar och åka iväg. Man får passa sig för dom man åker med!

Nått som är bra och dåligt är att klubbarna stänger tidigt. Bra är att man går ut tidigare och kommer hem tidigare. Ett dåligt är att ibland är det ganska kul att ´vara ute och dansa heela natten. I NY kom vi sällan hem innan 5/6. Allt som allt en riktigt rolig och galen kväll och hade jag haft bil hade jag lätt kunnat bo här! Men jag har mycket mer att se!

Imorgon får vi se vad som händer. Det finns ju en pool utanför fönstret som jag hängde vid hela dagen idag. Så det finns alltid nått i LA. 

xoxo god natt!!  


Los Angeles

Är framme i Los Angeles nu. Bor i Studio City som ligger i norraHollywood. Arazobor superfint och det är storagrindar runt hennes lägenhetskomplex och alla som kommer måste berätta vem dom är och vad dom ska göra där för att få bli insäppta så jag känner mig trygg. Hela nedervåningen under lägenheterna är garage för att alla här har bil när dom tar sig omkring och kollektivtrafiken suger. Men jag ska nog se till så att jag klarar mig :) Fast jag fick ett smakprov redan igår. Det finns liksom ingen arlanda express eller flygbuss här utan man fick ta en "supershuttle". Man går till en liten kvinna och berättar vart man ska och sen parar hon ihop en med andra som ska i närheten. Sedan får man sätta sig en minibuss och åka dit man ska och så blir man iofs avsläppt precis framför dörren. Men detta var svindyrt, kostade mig 37 dollar. Till skillnad från New York där det kostar 10-15 eller Stockholm runt 1 hundring. Men men jag är framme nu och det är de viktiga.

Nämnde jag att hon har pool och gym också? Jätte bra! Ska kanske vandra ner dit för Arazo är i skolan och jag är helt vilsen i LA. New York hade jag koll på innan jag kom dit men LA inte lika mycket.

Måste skriva om sista dagarna i NY också och lägga upp bilder. Men det får bli en annan gång. Tidskillnaden är 8 timmar, alltså ligger jag 8 timmar efter.

Jag tror jag kommer trivas här tror jag. Men om exakt 2 veckor idag så landar jag i Stockholm igen...

Puss

Brooklyn Bridge

Idag har vi gått runt. Det ösregnadei New York och vi blev dyngsura. Sen slutade det regna och vi kunde vandra omkring i the village. Bland annat åt vi cupcakes på magnolia bakery känt från sex and the city och sen gick vi förbi där Carrie bor.
Efter det åkte vi till Union square och träffade Antonia. Hon visade oss hennes jobb. Hon jobbar med mattdesign och Brad Pitt etc brukar handla från deras company. Efter det åkte vi till Brooklyn bridge och gck över och sen satt vi i Brooklyn bridge park. Jag har varkligen hittat mitt favorit ställe i hela NY. Det är helt magiskt, jag kan sitta där i timmar!! Efter det åkte vi till upper west och utforskade vårat område ;) Grattis Eva Olsson 21 år idag! LAglig i USA, det firar vi.




Brooklyn bridge park!! <3 Dumbo, down under manhattan bridge där poor little J och Dan bor i Gossip Girl.

Imorgon ska jag nog hälsa på Chucks the Empire! och lite Central park och sen ska vi ut då det är sista dagen i New York. På torsdag flyger jag till Los Angeles!!!!

Gonatt


Upper West Side

Har flyttat till Upper West Side med Jimmy. Vi bor numera i ett rum med bunkbeds, känner oss väldigt college. Sista dagarna i New York är fullspäckade med aktiviteter. Vi ska vara riktiga turister. Vi har internet i lobbyn iallafall så imorgon ska jag lägga up bilder från natonaldagen. I lördags var vi ute på Barracuda och det var riktigt kul. Det var ingen som dansade dock så vi gick upp på scenen som vanligt och dansade för oss själva! Aniv berättade att jag var väldigt populär också, tydligen så hade jag en liten flock av män runt mig. Men jag märkte inget då alla var gamla, eller fula, eller gay. En aaas gammal som måste ha varit runt 70 år. Jag sa att han var den äldsta människan jag nånsin sett ute och han svarade "I just wanna have fun". Skön inställning men ändå..

New York är väldigt mycket så. Ena killen är 70 år, andra är 39 år och berättar att han har kokain i fickan men för det mesta är dom sköna och trevliga och helt vanliga. Jag älskar verkligen New York på det sättet, allt finns här.

Imorgon ska jag träffa Antonia och hon ska visa mig vart hon jobbar i Union Square. Spännande. Dessutom ska vi ner downtown och vandra omkring.

Idag räknade vi våra cents och fick ihop 20 dollar. Lunch imorgon. Om det ändå vore guldpengar.


Visste ni att 50 cent endast är en halv dollar alltså typ 3.50 kr. Kul 7 tuggummin!

Upper west side

Vi packar för på måndag flyttar vi till upper west side. Ska ladda upp bilder från 4th of july och berätta om vad vi gjorde.

<3

Billabong

Vintern 2007 var jag och Mikaela i New York för vårat 100-poängs projekt i gymnasiet. Där hittade vi våran favoritaffär som vi spenderade många timmar i. Vi pratade med alla roiga killar som jobbade där och köpte grejer. Igår var jag där igen. Jag gick in där och hoppades på att jag skulle få syn på killen i oranget skägg som vi kallade för Amish eller lilla sydamerikanen som fick mig att lyssna på Wolfmother. Men när jag kom in var ingen av dom där. Jag gick upp på övervåningen och satt ett tag på bänken mitt emot skorna och tittade på alla grejer. Denna affär är min favoritafärefter DKNY so far i New York och ligger mitt emot Macys på 34e gatan.



Mikaela jag saknar dig både i Sverige och i New York. Hoppas jag kan komma till Perth snart och hälsa på.


NYC the scoop

För ett tag sen skickade Carlos en länk till mig med en iphone app med massa New York tips och det första jag såg var att dom visade Grease singalong på en pir på upper west side. Grease fan som vi är vandrade vi dit och det var ovanligt mycket folk där. Det var också hur kul som helst. Grease med karoeketext till alla låtar kan inte gå fel.




Öhhh nu satte det sig en kille med gitarr brevid mig här. Han är riktigt lost. Han sa att han har en show ikväll på Bar 82 men han hittar inte dit.

Iallfall.. Det är supervarmt i New York just nu..igår var den 103 grader F alltså runt 40 grader C och dessutom så var det 40 % luftfuktighet. Tur att vi har spenderat dom senaste två dagarna på Rockaway beach som ligger typ 1 timme utanför Manhattan.



Dessutom har vi gått ner till Battery park då vi tänkte ta båten förbi Frihetsgudinnan men det var för mycket folk så vi gck längst vattnet upåt istället.

Moln som speglar sig i skyskraporna

Frihetsgudinnan på långt håll

Igår hyrde vi film på blockbuster och köpte glass. En av mina favorit tjejsnowboardåkare Hannah Teter har fått sin egna smal på Ben & Jerrys som heter Maple Blondie. Det är coolt att snowboardåkarna är ganska stora i USA. Den va god också!


Tack Carlos för appen :)

Hejdå

DKNY

I förrigår tänkte Jimmy och jag att vi skulle vandra runt lite i Soho och meatpacking. Vi åkte dit och stog vid en korsning och visste inte om vi skulle till höger eller vänster, då fick Jimmy syn på DKNY affären. Eftersom det är min favoritaffär så bestämde jag att vi skulle gå dit. När vi kom in så började dom prata med mig om min DKNY väska som jag redan hade med mig. Dom tyckte den var fin och sa att dom inte hade fått in den typen av väskor i New York. Sen frågade dom om jag jobbade för företaget?? Varför skulle jag göra det? Alla expediter skulle iallafall prata med mig och visa mig massa olika grejer. Sen fck jag syn på en väska och blev kär. Det visade sig att den endast gjordes i 30 exemplar och säljs bara i New York. Jag tittade på den sista. En kille som jobbade där visade mig en bild ur Harpers Bazar där väskan var med i en editorial. Jag va ju tillslut tvungen att köpa väskan. Man kan inte säga nej till en väska från sitt favoritmärke som man är förälskad i, som enbart har gjorts i 30 exemplar. Så en glad tjej vandrade ut ur affären med en DKNY påse och en ny kärlek. Vem behöver killar när man kan ha väskor?? Nu överdrev jag.


En gla tjej utanför DKNY butiken.

Efter det vandrade vi runt lite i Soho som är så mysigt! Dessutom är det här alla snygga killar gömmer sig. I midtown där vi bor är det bara massa skumma människor.

Fasaden på ett hus i Soho.

Dom på DKNY gav oss vatten, det behövdes fast flaskorna var väldigt små.

Sedan vandrade vi in i Meatpacking. Det brukade finnas massa kötthandlare där förut så det är fullt med lagerlokaler och kullerstenar. Nu för tiden har det blivit riktigt trendigt med stora modehus och fashionabla resturanger.

Längst mot vattnet i meatpacking har dom byggt en park upe på en gammal järnvägsbro. Hur mysigt som helst med en riktig fin utsikt.

I railroadparken kan man lägga sig på sundeck och sola, här skiner solen från morgon till kväll.

Nu ska vi gå och handla mat och sen ska vi gå till piren och ha picnick. Det är riktigt bra väder här just nu, inte lika kvavt som när jag kom men fortfarande varmt och skönt.

Puss puss

Hittat internet

Hittat internet på trappen utanför där vi bor. Är för trött för att blogga...bloggar imorgon bitti. Gonatt

RSS 2.0