Worst case of scenario

Jag babblar på för Siri om vissa saker som jag typ tycker är bajsiga och "det är jobbigt" och "orka" så säger hon "shit vad spännande ändå". Och med dom orden har hon vänt allt upp och ner. Hur hon kunde se nåt positivt i allt mitt negativa. Plötsligt så såg jag också det sjukt positiva. Mina handlingar är alltid positiva, jag lever livet och jag vet vad jag vill vad jag gör och vem jag är med. Sen vad andra sysslar med och vad andra tror och vad andra har för problem påverkar ju inte mig egentligen. Siri gjorde än en gång min kväll. Oavsätt vad så vet jag och jag vet!! Fett...

love her by Bob


Att leva livet och inte hinna blogga

Härliga livet har fortsatt som på rutin fast oförutsägbar rutin. Jag fortsätter njuta och umgås med alla fina människor som gör mig glad.

Förra onsdagen så var B och jag och såg the The Vaccines. Efter en sjukt bra konsert så fick vi komma backstage och hänga med bandet. Kvällen slutade dock lite olyckligare men det är ingen idé att fokusera på det negativa.

Torsdagen så var det skattefest med en riktigt rolig sittning! Resten av helgen så va Bs kompisar här från London och vi åkte skridskor, var ute på stan, ute i nattlivet etc. Den intensiva veckan slutade med filkmväll i sängen.

Sen dess har jag jobbat, gått i skolan, umgåtts och älskat. Allt går bra just nu känns det som. Humöret har dippar ibland men jag fokuserar på det bra. Helt enkelt livet är för händelserikt för att hinna blogga. Idag är första dagen på länge då jag ahr tillbringat en heldag hemma i sängen och det har varit riktigt skönt. Skippade till och med en konsert med Cut Cpy ikväll, har ju faktiskt sett dom tidigare.

Imorgon väntar temasittning på juristernas, söndag middag med intkom. Nästa vecka blir ännu mer händelserik. Jobb och skolla men mest av allt New York trion kommer till Stockholm!! Helt fantastiskt!!

Övrigt spännande: Har fått rollerna i den gode människan från sezuan där jag kommer gestalta Fru Shin.
Vi har börjat repa Spara och Slösa musikalen som kommer sättas upp på skärgårdsteatern på fjäderholmarna i sommar! Fantstiskt kul att göra så mycket kreativt.

Nu ska jag fortsätta slappa i soffan. Kanske tittar in med mer uppdateringar då jag faktiskt inte skrivit nåt på väldigt länge.

Tänk inte, njut bara!

Har haft ett par fantastiska dagar! Som jag har längtat till denna helg som var. I december gav jag B biljetter till Miike Snow och sen dess har jag peppat.

I fredags så var jag hemma hos David med B, Robin och Sebastian. Vi lyssnade på musik, spelade kort och pratade. Hur bra som helst!

I lördags var vi rockstjärnor. Vi började hmma hos B och lyssnade på Miike Snow och peppade! Sedan åkte vi till Munchenbryggeriet där en timmes lång kö väntade. Som tur va träffade vi ett trevligt par som vi pratade med, killen va svensk och tjejen va från London, dom skulle gifta sig. Väl inne så började festen på riktigt. Miike Snow var så grymma och vi stog och dansade och hade kul. Efteråt var vi kvar en stund, gick ut på balkongen och tittade på utsikten. När vi skulle gå skulle alla gå så då sa B att han var med i bandet och då fick vi gå en genväg för att komma ut snabbare haha! Sedan köpte vi med oss mat och blev nästan lurade av taximänniskor, men vi skötte det James Bond style! ;)

Måndagen va härlig. I jannuari köpte B och jag biljetter till White Lies. Igår tog vi spårvagnen ut på djurgården och gick upp till Cirkus. Där väntade en middag med biff och potatis, mycket gott. Vi satt och pratade och skrattade tills konserten började. Förbandet Transfer var riktigt bra! White Lies var ännu bättre. Vi hade riktigt bra platser längst fram där vi stog och dansade och sjöng. Fantastiskt!

Vilka fantastiska dagar livet bjuder på ibland! Imorgon väntar förhandsvisning av The Fighter och sedan bandet The Vaccines på Debaser Slussen! Jag njuter av varje sekund av livet för tillfället. Jag går i skolan, jobbar, umgås med nära och kära och har det riktigt bra. Det finns ingen anledning till att deppa eller tänka på onödigheter.

Som min fina Siri sa: tänk inte, njut bara! Det är så sant, de fyra små orden är så sanna! Det finns så mycket att se fram emot!
2/3
3/3
7/3
11/3
13/3
15/3
20/3
31/3!!!!

Tänk inte, njut bara!

RSS 2.0