29

I have seen this before but it is not you and me anymore.
xx

28

28 days this year without tears and this morning they came. It was good, I don't think I can function without the salty drops down my face. I don't know why I am crying. I don't think it is because someone ate my goodbye present (even if it makes me furios) It has nothing to do with everyday as I am happy about it. Maybe its change. My body can feel it before it kicks in to my knowing. I have always had a hard time with change. I remember last spring how much I cried. When a sad song was playing, watching cars pass you with the in your eyes, reading something pretty. This time its different. That was a struggle for something that should have never been saved. I could feel it the moment it was gone. No more tears. This time the tears came when it ended and maybe this means that this was true and for real. Maybe this time change will be different.


hahahoho uttråkad av plugg


Vill inte

Ingen inspiration... Fan.
Getting tierd of going to Arlanda and saying goodbye to people. I know that however loud we scream "until next time", our voices can fade

Lajf

Alltså, livet rullar i rask takt vidare. Förra veckan var proppad och denna likaså.
Förra veckan jobbade jag mycket, och pratade på orientation week. Etc med ILM. På onsdag spelad ejag teater på Stadsbiblioteket. Efter oss spelade ett riktigt bra band som heter Mankind, vi bestämde att jag ska bli deras personligt jurist haha.
På torsdag va det jobb och rep samt träffa Vera! På fredag hade vi aktivitetsdag för nya jurstud och jag höll i en lekstation för intkom. Sedan va det pizzadelieryboy night med Kina och hemmagjord pizza innan det var dags att gå ner till lappisfesten och stå och dansa i timmar. Prata med ryska maffian och ramla in i en vägg. På lördag lökade jag hemma och igår så va det musikalrep följt av en hejdåmiddag för Eduardo som flytatr hem till Rom ikväll. Vi bestämde att vi ska göra festaste roadripen i sommar. wii
Idag har jag jobbat, tärffat en gammal vän, köpt kaffe och te för 75 pers. Sedan har jag duschat medans jag lyssnat på Seal (är det verkligen ok). Resten av kvällen ska spengeras i soffan drickandes te. Jag måste jobba på min presentation inför imorgon samt skicka lite mail. Imorgon 15.00 ska vi ha fika för alla nya utbytesstudenter, tredje gången jag går upp på scen och fångar deras intressen. Kul och spännande. Så det va en snabb recap. Suger att dte inte finns tid till detaljerade inlägg. Men snart. Puss

the losers

Sometimes,
I watch your photos to remind myself that not every battle has its winner.
In our case we both came out as losers.
This is important to remember.

Ny bloggi

Nytt år, ny energi, nya mål, ny lukt, ny bloggdesign. Välkommen, jag gillar det!
Nu är jag för trött för att skriva nåt utförligt, det har varit en fullproppad och händelserik vecka. Imorgon ska jag repa 12 och sen så är det dags att ta tag i plugg! Har för mig att det kanske var nåt mer jag skulle göra, men det visar sig antar jag.

f-ing wrong

När man skickar ett mail till 60 nya internationella studetner including några faculty staff med ett stavfel i ämnesraden då vet man att det är dags att gå och sova! FML!
The Law Students' Assciation welcomes you to a night of typos!
nighters

Hej nya, hej då gamla.

Vårterminen 2012 har officiellt börjat och det märks. Jag har fullt upp med jobb/plugg/ILM. Idag va det inte en enda lugn stund på jobbet. Efter det var det dags att fixa med ILM inför orientation day för dom nya internationella studenterna. Det var en mini mässa där vi representerade JF och pratade om ILM. Det gäller att vara charmina och spotta mycket ord och information på kort tid. Sedan plockade vi ihop och jag hade en liten stund tills jag skulle upp på scen och prata inför 300 utbytesstudenten. Det är ju inte lika många som på hössterminen då vi fyller hela aula magna med typ 700 pers. Handen darrar lite när den håller i micken först men sen glömmer man det, jag tycker det är skit kul att stå på scen, det är ju min grej liksom.
Imorgon är det jobb och kickoff för faddrarna. På onsdag ska jag sitta i studentpanel inför över 500 nya studenter som kan fråga vad dom vill och även twittra in frågor med hashtagen #valkomstdagvt2012.
Efter studentpanelen är det dags att bege sig till Stadsbiblioteket där jag ska stå ännu mer på scen. Vi ska spela delar ur Sezuan och detta kommer att live streamas på nätet via denna länk: http://biblioteket.stockholm.se/kalender/kan-man-vara-god-i-en-ond-v%C3%A4rld
Missa inte!
Fulla puckar i mitt liv med andra ord.
Nu ska jag berätta om den stora avskedsfesten i lördags. Det var en stor hej då fest för alla utbytisar som åker hem efter en termin :( Riktigt kul hade vi på gamla goda äckliga Lappis! Många körde uppesittarkväll medans dom väntade på sina flyg. Jag älskar att festa i utbyteskretsarna. Dom är intressanta, fyllda med energi och dom flesta vet vem jag är även fast jag inte vet vem dom är ;) Känner mig alltid som en kändis när dom kommer fram och typ "oh you're that law girl". Men hade en fantastisk natt med fantastiska människor. Och det är bästa är att vissa faktiskt är kvar några veckor till/hela terminen!
I lördags på goingawayparty!

Förra söndagen

08.30 anländer jag teatern. Jag sitter med mina hörlurar och lyssnar på Noah and The Whale medans jag övar manus i väntan på att få pröva min kostym. Ingen kostym ännu så jag går ner och repar text med A inför en scen vi ska repa med regi senare. Kostym ropar på mig och det är dags att bli fittad i min kostym. Allt sitter bra på första försökert, bra gjort sömerskor.
Blir iväg slussad till mask där en väödigt udda sminkning läggs på och en provisorisk håruppsättning. Det är skönt att sitta och blunda i sminkstolen när man är trött. Efter smink repar jag lite mer manus och sedan går ner och repar med regi. Efter det är de dags att dra några massscener innan lunch. Lunchen är över snabbt och ett genomdrag av akt 2 väntar. Det är koasigt men vi tar oss igenom och för första gången känns det som att det sitter!
Allt detta går fort att skriva men det tog 10 timmar. 18.00 var vi färdiga och jag var tröttare än tröttast då jag faktiskt även har pluggat 3 ämnen som jag har tentat denna vecka!
Imorgon väntar ännu en workshop och jag är kallad i sminket 08.45! Upp i ottan helt enkelt. Men det är skönt att denna vecka är över. Jag känner att kroppen har slappnat av då jag känner trötthet, alla andra dagar har det varit fokus och jag har varit uppe länge och pluggat.
Här ser ni mig på teatern i mask och kostym. Killarna tycker att jag liknar princess leia i star wars haha!
Så här såg det ut när en extremt trött jag kom rullandes hem!
Där kom iallafall en liten status uppdatering. Trots 4 färdiga tentor så har jag fullt upp nå framöver också!

-

Ibland får man ge upp något för att vinna något annat. No hard feelings.



Fullt upp!

Snart ska jag uppdatera livet igen! Skriva om veckan, helgen, året hittils och vad som faktiskt har hänt denna hösttermin och kankse även 2011! Sitter och funderar tillbaka och inser att jag har gjort så sjukt mycket grejer! Har varit en riktig flitmyra. Men vad som gäller nu är 100% fokus på plugg (som hela denna veckan). Sen i helgen får jag slappna av från plugg men spela teater väldigt mycket.
Ju ska jag återgå till att lyssna på soft musik (bla. Håkan och Arcade Fire) och plugga!
100 fokus!
Puss

The friend.

I don't miss holding hands in public,
and calling someone my boyfriend.
I don't miss that feeling you used to give me,
good or bad.
I don't miss falling asleep next to you,
and waking up next to you.
I don't miss the passionate love making,
or being able to kiss you whenever I want to.
I don't miss crying,
I don't miss lying.
I don't miss breaking up,
and then making up.
I don't miss feeling your skin against mine,
and the smell of it.
I don't miss having to be worried,
or having someone worry about me.
I don't miss sending love texts,
or getting them.
I don't miss always thinking what I need to do,
to be a better girlfriend.
I don't miss touching, nibbling, licking,
huging, squeezing.
I don't miss belonging to you.
I miss my friend.
I don't miss holding hands in public,
and calling someone my boyfriend.
I don't miss that feeling you used to give me,
good or bad.
I don't miss falling asleep next to you,
and waking up next to you.
I don't miss the passionate love making,
or being able to kiss you whenever I want to.
I don't miss crying,
I don't miss lying.
I don't miss breaking up,
and then making up.
I don't miss feeling your skin against mine,
and the smell of it.
I don't miss having to be worried,
or having someone worry about me.
I don't miss sending love texts,
or getting them.
I don't miss always thinking what I need to do,
to be a better girlfriend.
I don't miss touching, nibbling, licking,
huging, squeezing.
I don't miss belonging to you.

I can do without all that.
I just miss my friend.

PLUGGAR!


A midnight letter to an old missed friend.

"Happy New Year friend! I'm reading my old journal from 2010 and the early summer before you left It fills me up with so many memories. Remember when we sat outside att debaser slussen and planned to go to the archielago the next morning but it was raining so we just met up at this coffeeplace in östermalm. You had your huge bag cus you were going home the next morning and you felt really uncomfortable cus you thought your pants were too pink! HAHA. Then I convinced you to leave your bag at that hotel and you said it was going to be impossible and I told you to have a little faith in people. Then we went to my friends house and on to debaser slussen again. We walked back to t-centralen when the sun was rising. We shared your earplugs and litsend to "I say a little prayer for you", I still think of you everytime I hear that song. And then you were out of Stockholm in a heartbeat. I guess I just wanna say that I miss you and I miss those times. They seems like forever ago but still so close. I hope you're doing fine at the other side of the world, I hope I can come visit soon or that you can come visit me. I heard B is coming to visit you, so jelaouse! But you boys will have a crazy time together as always haha! Wish I could give you a big fat hug right now but I'll send you some love instead. Don't be a stranger guapo! Besos"

I was born to this music

The #1 song in the U.S.A. on this date (October 8th) in history, according to Billboard magazine, the day I was born! Awesome, I really like this one and the dancing in the video is amazing! Says alot about who I turned out to be? ;)


<3

I skuggan av plugg

Louis Threoux! Gör så sjukt värda dokumentärer så det inte är sant. En ren fröjd att följa denna extremt smarta, modiga man när han drar fram!
Denna dokmentär gjorde mig mycket frustrerad. Rasism är förskräckligt!

Todays word

Todays word will definately be temptations. Tempted to to something else. You see someone or something tempting, and you act like it. I've also already decided to give in to a small temptation tomorrow, just a tinee tiny one. But I need to keep myself focused. A couple of more days to go. It will be so worth it if I do good!



<3

Kodak moment!

Här är två bilder jag precis blev taggad på på facebook:
Här är jag och massa utbytesstudenter och åker skridskor en härlig kväll i december. Vissa hade aldrig åkt förut, andra var väldigt duktiga. Det avslutades med varm choklad på Drottninggatan!
I slutet på november gick jag på JFs årsbal. En fantastisk kväll med trerätters, sång, dans, utsikt, midnattsbuffé, skratt och mera dans. Det var glitter. Här posar jag med Rhys från Australien! <3
Riktiga kodakmoments som lyser upp i pluggmörkret ;)

enough

!#%&%&/"!

"Move to other" "Delete" "Add to limited"

Ahhhh....




Hakuna matata



Har haft denna bild på datan på jobbet ett tag nu och har velat lägga upp den. Tycker den summerar enkelheten i vad jag hoppas detta år kommer bringa. Behöver inte vara så himla komplierat hela tiden!

<3

1 januari 2012

Gott nytt år!! Så här såg jag och den bästa människan i världen, min maama, ut igår kväll! År 2012 kommer vara mitt år, jag känner det. Jag vill fylla detta år med mycket kärlek, mycket hårt jobb och god hälsa! Önskar alla mina nära och kära desamma!!
Mycker kärlek till alla år 2012!

RSS 2.0