mf


under täcket

Från och med September vill jag aldrig mer vakna på morgonen av att nån bråkar med mig. Har förlorat all energi och glädje för denna dag.

Sitter på jobbet men vill bara gå hem och dra täcket över huvudet och vakna imorgon. På senaste tiden kan jag inte göra någonting rätt, hur mycket jag än försöker. Jag behöver semester.

Och ikväll blir det ----- till middag för mig, det har mamma sagt. Mums.


Att göra ett liv för sig själv

Det är viktigt att göra ett liv för sig själv. För plötsligt så står man där och är inte en del av någon annans liv. Och plötsligt så inser man, tänk om jag aldrig var det?

Din bästa vän hör inte mera av sig. Vid deras köksbord frågas det inte efter dig längre. Någon annan har fångat deras intresse och ingen undrar vad som egentligen hände med den där brunetten som du brukade vara så fäst vid.

Folk går i omlopp och det är dumt att inte ta vara på de som finns i stunden men det är även naivt att lita på en främling. Endast de som valt att vara din vän när tid passerat, i gott och ont, i motgång och framgång, är värda att kallas för äkta vänner.

Men det är viktigt att göra ett liv för sig själv. Så att det inte blir en önödigt stor skillnad att gå från älskad till ensam.


Ja och med detta vill jag säga att vänner kommer och går, pojkvänner kommer och går, men det är ett par riktiga vänner som finns där och som altid funnits där. Mina bästa vänner och de som jag har mest kontakt med känner jag från mellanstadiet, högstadiet och början på gymnasiet. Det är dessa som orkat stick around, och det är ju värt!

Vet inte en tanke.


Höst

Idag längtar jag efter hösten. Jag ler åt tanken på mörka kvällar, tända ljus, stor halsduk och en ny stad. Hösten är alltid min favoritårstid, alla gånger.

Sen ler jag åt alla äventyr denna höst kommer att innebära. Alla nya platser att upptäcka. Ett nytt tunnelbanesystem att lära sig. En helt ny vardag.

Om lite mindre än två veckor så åker jag till Santorini för att njuta av sommar och sol. När jag kommer hem igen får det bli höst om hösten vill komma.

puss

RSS 2.0