Jag vill inte skryta men....

Jag gjorde det! Jag gjorde det!!! Let me break it down to you!

Allt började när året slog 2012. Det var kallt ute men det var ett nytt år och jag var extremt taggad!

Jobb:
I Januari så jobbade jag 52 timmar. Hittils i februari har jag jobbat ca 25 timmar. Sammanlagt 77 timmar!

Skola:
I början på Januari så hade jag en redovisning och en opponering.
Vecka två var intensiv: Tisdag=En flervalstentamen i Allmän Rättslära. Onsdag=Internationell Privaträtt. Torsdag=Inlämning av hemtentamen. Fredag=Tentamen i Associationsrätt.
Vecka 5 så skrev jag en tenta i företagsekonomi. Vecka 7 skrev jag tenta i förvaltningsrätt. Utöver det har jag läst en kurs i Engelska.
Alltså: 6 tentor, 30.5 hp på sex veckor!

ILM:
Har varit internationell överfadder i Juridiska föreningen. Jag har från nyår fram till nu haft 6 lyckade event inklusive planering samt, administrativt arbete och uppdrag på email.

Teater: Har spelat en stor roll I "Den goda människan från Sezuan". Första helgen i februari spelade vi 4 föreställningar samt 2 genrep. Vi spenderade också 12 timmarsdagar på teatern hela den veckan. Utöver det så har vi repat i snitt ca 6 timmar per vecka hela januari. Vi gjorde också ett framträdande på Stadsbiblioteket den 28e Januari där vi spelade utvalda scener ur föreställningen.

Jag har även spelat två föreställningar ur musikalen Spara och Slösa för inköpare som jag åker på turne med i vår, detta inklusive rep. Innan föreställningen så kom tidningen Lyckoslanten och gjorde ett reportage om mig och hur det är att jobba som skådespelare.

Allt detta har alltså hänt bara detta år och det har gått knappt en och en halv månad. Jag har jobbat så hårt och jag har kämpat och kämpat. Jag har sagt nej till mycket sociala aktiviteter och bara valt att spendera viss tid med typ vänner som lämnat sverige för att jag skulle nå mina mål. Och nu är jag nästan framme. Jag är så himla glad och lättad nu, jag skrattar och hoppar. Det känns som att jag har kommit ikapp.

Igår så gjorde jag typ 7 ärenden med grejer jag behövde göra. Nu kan jag fokusera min tid på mitt examensarbete, jobb, utbytesansökan, studier, sociala livet och vänner!

Jag har valt detta själv och jag klagar inte. Nu vet jag att jag kan göra allt om jag vill! Ingen kan stoppa mig, inget kan distrahera mig. Jag är så himla bra! Jag mår en miljoner gånger bättre nu när jag fokuserar på mitt liv istället för att tillfredställa andra hela tiden, va en bra vän, flickvän och allt sånt. Om man verkligen tycker om mig så ska man låta mig kunna gå så långt jag kan och inte stoppa mig och inte hindra mig. Man ska vara vinden i min rygg och klappa händerna när jag lyckas. Annars är ni inte värda min tid.

Nu ska jag fortsätta på mitt motivationsbrev. Imorgon är sista dagen för ansökan och jag är så taggad!!

Jag visste att detta år skulle bli mitt år för detta år bestämmer jag över mig själv! xx

Sovmorgon på riktigt

Åh. Första morgonen på extremt länge då jag kunnat ligga kvar i sängen hur länge jag vill. Ovärdeligt! Har spenderat tiden med att äta stor frukost, kolla lite program, läsa tidning, skriva långa brev till vänner och jobba på mitt motivationsbrev. Det är så det ska vara. Hade det inte varit så att mitt badkar för tillfället befinner sig i hallen pga renovering så hade jag tagit ett långt bad nu. Men en dusch få duga och sen ska jag pyssla om mig själv. Ikväll ska jag gå ut med gänget, har inte umgåtts med dom på länge pga tidsbrist. Jesus vad skönt det är med en helt ledig dag! (Förutom vissa små mail)

Igår va också soft, Inception och vitammindricka med fina!

I torsdags va det Sverige pub och jag var traditionsenligt utklädd till dynamit.

Jag njuter verkligen!
Så här såg jag ut som dynamit, vissa outfit delar saknas dock.


Someone like you shoot me down but I get up.

Okej så. Idag när jag åkte till tentan så spelades två låtar som betyder mycket för mig inte bara en gång utan 5 gånger!! Kändes sjukt nice och bra.

Sonmeone like you spelades tre gånger. När jag hör den tänker jag på första gången jag hörde den. Det var i somras och trion satt på Jimmys balkong, som vi brukar på sommaren. Kvällen var varm och vi delade med oss av historier om livet och Jimmy spelade denna låt som han hade dansat till i NYC. Den passade in spot on på mitt liv. Det var den kvällen kvällen jag var klädd i mammas röda vintage kavaj och solen aldrig ville gå ner. Det var den kvällen något lyftes från mina axlar och gråt kunde bli till skratt och sen tystnad. Mitt hjärta var krossat den sommarkvällen i Juni. Mitt hjärta var krossat många gånger förra året men den dagen va det okej, det var fint, det var bitterljuvt. Det var liksom inget annat i hela världen jag kunde göra denna stund än att sitta på balkongen och vänta på att solen skulle gå ner. Detta var precis innan hjärnan skulle analysera och krossa hjärtat ännu mer. Det var innan det slutgiltiga slutet. När bara känslor fanns i hjärtat och inte hjärnan. Fattar ni? Låten spelades på repeat hela kvällen och vägen hem och solen gick aldrig ner.
Jag blir glad när jag hör denna låt då den påminner om ett krossat hjärta som ändå kunde känn lättnad, som kunde skratta och som glittrar som aldrig förr idag.

Titanium spelade två gånger. Jesus vad denna låt väcker mig. Första gången jag hörde denna satt jag i min bil, i bilkö på centralbron (tack och lov har dom renoverat klart söderledstunneln). Jag hade på mig mina leggings, dom som jag köpte med Siri som hon också köpte. Legginsen som ger oss båda tur, varje gång vi har på oss dom. Kalla oss töntiga men det är fan bevisat, upprepade gånger! Jag satt i bilkön och chattade med en av dom nya Internationella, L. Han och jag pratade om att ses på kvällen och det var spännande, äntligen lite nytt! Låten spelades och hon sjöng om hur "dom" skjuter ner henne men hon tar sig upp igen och att hon är gjord av titanium. Och satan vad det passade in på mig i den stunden!! Efter en hård sommar med kärleksproblem, tufft jobb, förvirrade tider och missöde utomlands med trauma och stress så hade jag i augusti tagit tag i mitt liv. Jag hade skaffat körkort, jobb, pluggade flitigt, spelade teater, hade lyckade ILM mottagningar så hade jag kommit tillbaka. Hur mycket folk/livet/Gud/karma än försökte sätta mig på plats så reste jag mig upp igen. Alla kulorna dom sköt studsade av mig. Jag var framgångsrik och en av dom mest igenkända tjejerna på csmpus haha. Jag banade väg för en otrolig höst. Jag blev ostoppbar igen.

Varje gång jag hör dessa låtar så fylls jag med energi, dom peppar mig och ger mig styrka. Dom påminner om en tid då jag aldrig lät mig besegras och dom sjunger att jag är obesegrad än idag.

När jag satte mig i bilen igen för att åka hem (Efter en snabb visit på AvB pop up store) så spelades Someone like you två gånger och Titanium två gånger. Jag tror att universum vill ge mig en klapp i ryggen och säga "Du klarade det"!

Och med dessa ord säger jag godnatt för att vakna till en ny dag som är starten mot nya mål!

Pusslove!


Life of 2012

I början på december sa jag hej då till livet för att ägna mig åt att nå ett mål. Massa plugg, jobb, teater, ILM etc. Jag visste att jag skulle kunna komma tillbaka i mitten på februari och idag är den dagen kommen. Förstå mig rätt, jag har fortfarande mycket att göra men inte så mycket att jag måste ägna mig åt saker hela min vakna tid. Jag kan faktiskt träffa vänner och sånt nu. Sen december har jag haft sociala tillfällen typ 10 ggr totalt.

Jag har valt mycket sälv och jag klagar inte. Det har varit hår och slitigt men det har varit stimulerande att jobba så hårt för något. Vill inte berätta hur det har gått ännu innan jag vet exakt men hur det än har gått har jag gjort mitt bästa och det känns så jävla bra!!!

Vill fira ikväll. Vill nåt. Vill inte åka hem och plugga efter jag har jobabt klart idag (har även skrivit tenta.)

Lycka!


Jag är den lilla filuren på scen här längst fram, Sezuan 2012

Bubbles

Bufreakingbbles! It is birds in the sky, sparkle, glitter where my lips touched.

Feb

Även fast föreställnings veckan är över så har jag extremt mycket att göra fortfarande. Snart kommer dock en update om livet, Sezuan, skolan och allt som hör till! Så länge två paparazzi bilder på mig när jag lämnar resturang Tennstopet efter att ha firat föreställningarna med middag med en del av ensambeln. Xx


RSS 2.0