Irland, Dublin, Oxegen!

Imorgon lunch tar jag flyget till Irland för en veckas semester! Först en fet mellanlanding i Köpenhamn och sedan lite väntande på B i Dublin. Vi kommer spendera onsdag i Dublin, torsdag-söndag på Oxegen festival och måndag-tisdag i Dublin igen! Kommer förhoppningsvis bli hur bra som helst!
Kommer typ inte ha nån kontakt med omvärlden, skönt!

Postar lite bilder när jag är tillbaka! xxx


Åker med den här muppen som jag inte har träffat på exakt 4 veckor!!

4th of july!

Idag fyller USA år, grattis. För ett år sedan va jag i New York och firade. Vi va på ett rooftop party i Williamsburg med grillat, dans och events. Ja det hände mycket förra året i Brooklyn. Idag händer det desto mindre men jag sitter här och tänker att det har gått fort men ändå långsamt det här året. Det har hänt så mycket men ändå så lite. Jag har träffat nya människor som jag vet kommer finnas i mitt lov för alltid men samtidigt har jag glidit ifrån andra som jag trodde skulle finnas där så you never know.

Så fort jag börjar skriva vad jag har varit med om på ett år känns det så värdelöst. Inte för att mitt år har varit värdelöst utan mest för att det inte går att sammanfatta allt. Jag skulle inte ge det någon rättvisa. Det finns inget sätt jag skulle kunna skriva ner alla känslor, minnen och händelser. Dom finns istället inom mig (vissa finns även här på bloggen samt i min privata journal;)

Det jag kan göra är att jämföra hur jag trodde att året skulle se ut förra året och hur det faktiskt blev så kan jag säga att det är omöjligt att se in i framtiden. Visst jag hade en plan och sure jag följde den men man kan inte planera något i detalj. Det finns alltid massa människor som passerar din väg och influerar dina val, det händer grejer som man inte kan förutspå som gör att man måste gå en annan väg och att planera är plötsligt en omöjlighet. Jag brukade planera men när jag inser att det är omöjligt för det blir ändå aldig som man tänkt sig. Nu planerar jag löst men det handlar mer om att punkta upp vad man vill och sedan jobba för det.

Allt jag vet nu är att om två dagar åker jag till Dublin och om tre dagar vidare till Oxegen festivalen. Jag är taggad men lite nervös, det ska bli kul. Jag åker dit med en människa som jag funkar otroligt bra ihop med, som jag känner mig trygg med och som jag vet aldrig skulle låta nåt hända mig. Jag längtar.

Vem vet vad jag gör nästa 4th of july? Vart befinner jag mig? Vilka människor influerar mitt liv? Vem har jag blivit inspirerad av? Det är de som är det spännande med livet, att man har faktiskt ingen aning. Men jag tycker att man måste vara mottglig för förändringar och nya människor för att få ett rikt liv, för att lära och för att nästa år inte ska se likadant ut som föregående.

xx

Exakt ett år sen, New Yok.



Exakt två dagar sen, Stockholm.



RSS 2.0