Inbäddning av radioprogrammet!

Lyssna: 08.30 - 09.00 onsdag 29 jun 2011

Premiär!

Idag har varit en riktig rockstar dag. Klockan ringde 6.00 imorse och jag drack en te i bilen på väg till Nybrokajen där vi skulle möta upp Sveriges Radio och P4 Radio Stockholm för en intervju. Lyssnade på radion innan och det va coolt att höra dom prata om att vi skulle komma och gästa.

Väl på plats så träffade vi Stoffe som är vår musiker och körde lite snabbt igenom några låtar tills sr.se bilen rullade in. Vi gick in på en båt och där började kaset. Sändningen blev sen då ett batteri hade laddats ur, vi visste inte vad reporten skulle fråga eller vad vi skulle göra. Jag kän känna själv att dte kanske blev lite mycket snack och lite action, hade önskat att dom hade tagit med mer av sången vi sjöng i slutet. Men men det är ju sånt som händer när det är live sändning. Är ändå kanske nöjd med vår radio promotion. Här är länken om någon missade: http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=76&play=3232752&playtype=Sändning

Efter det år vi frukost på Dramatens Trappa och lyssnade på programmet. 10.00 tåg vi första båten ut till fjäderholmarna och premiärföreställningen! Det va kul och vi fick massa blommor. Mamma va där och supportade! <3<3 Mellan föreställningarna satt vi på bryggan och åt jordgubbar. Sedan tog vi båten tillbaka och prmenerade hela strandvägen till en kokhet bil. 34 grader stog termometern på i Stockholm idag. 

Tåg tåget hem med ett lass blommor och alla stirrade. Skulle köpa lite mat och stog i kön när min påse gick sönder och jag tappade min champange i marken, som tur va gick den inte sönder, bara lite men den skämde nog massa människor. Samtidigt som jag skulle balansera massa blommor, ta upp min flaska och vara riktigt svettig hör man "nämen det är ju Saki" så är det en gammal bekant. Hände så mycket på en gång så att jag blev helt snurrig. 

När jag kom hem slängde jag av mig alla kläder och la mig i sängen. Och detta var bara första dagen på ett 7,5 veckors äventyr. 

Vi spelar tcå föreställningar om dagen, 12.00 + 14.00 varje onsdag till lördag ute på fjäderholmarna. Missa inte årets familjemusikal Spara och Slösa! 

(Bilder kommer när jag har fått igång min kamera och så) xx 

Feel that you own it


Oslo 2008

Way out west 2009

Val Thorens 2009

Franska Rivieran 2009

Cannes 2009

Göteborg 2005

Webcam lol 2002?2003?

Snowboardtävling Sweet Rumble, Trysil, Norge 2009

Spread The Love dansperformance, Sidenkällaren 2009

Gamla Stan Stockholm, 2006

Rip Curl Girls Tour, Kungsberget 2009

Sommar i Stockholm 2009

Amsterdam 2008

20års dagen, 2009

19års dagen, 2008

Roskilde 2009

Ojoj detta är bara några bilder av massa flera minnen! Hittade dom i min gamla dator. Har haft det så himla bra, har dte så himla bra och kommer förhppningsvis ha det mera huimla bra. Rekomenderar att man lyssnar på Bipolaer Empire - Feel that you own it. För det är exakt det jag gör (känner att jag äger alltså).
x

Lesson of the day

watch this space

 English

 Phrase

watch this space

  1. (idiomatic) An indication that a development will follow.

Städdag

En riktig städdag där slutet känns så otroligt långt borta. Städa på riktigt, var sak ska få sin plats och det som inte får plats åker ut. Skönt sen när det blir helt klart. Då lovar jag att jag ska hålla det rent! Lovar.


Stryn 2008

I don't know

Was gonna write something deep but then I realized nobodu cares. So I'm just gonna post some pics.













Midsommar

Glad midsommar.



Bilden är från midsommar 2008. Vi va 4 tjejer som tog bilen till Stryn i Norge för att åka lite snowboard på sommaren. Fantastisk känsla att åka snowboard på midsommar och sen fira nere i dalen med sommarkläder och blommor. Vi lyckades göra norska pojkar allergiska med våra kransar och en vild natts äventyr hade vi också med bland annat pirater och höbalar ;) Bästa midsommaren so far. Förra året firade vi midsommar i New York med god mat och 4loco. Lol

Idag väntar bbq hos Jimmy med massa mat och skratt och sen till kvällen blir det nog fest. Jag känner för att dansa!

xxx

Valborg i Uppsala 11




tristan

-I couldn't save him.
-Ofcourse you couldn't.

movienight

Popcorn och legends of the fall. Nu fattas bara lite mer storm som den idag.

dolt nummer

allvarligt, utan att överdriva har psykostalker ringt 31 gånger. what the faack!?

lol

loooooooooooooooooool

fågel fisk eller mittemellan

+Spontana utgångar som pågår hela natten
+rätt sorts uppmärksamhet
+sms
+soluppgång
+dansa hela natten

-ingen annan är pepp
-folk som ringer 100 ggr när man skriker ring inte
-vänner som tror "sjukt bra om en" really thanks
-för många sms mwihi
-att vakna dags är 4 timmar efter man kommit hem

njet måste sova mer. Mooo

Summer!

Jag är mer levande än vad jag någonsin varit!

Aniv I really love you. You're amazing and I care about you so much. I also love that you love me and care about me. Had so much fun with you tonight! Lovelovelovelove!

06.39 and I just got home. People are going to work and the sun is up so I need to wear my glasses. This is summer, this is life!! Lovelovelove

Kär i livet!

Ren lycka! När det bubblar i magen och man är nära till skratt hela tiden. När kinderna göra ont för man ler hela tiden. När man inte kan sitta still för att lovet är för bra för att inte tas till vara på. När man inser att ett fönster öppnas varje gång man stänger en dörr. När alla vänner är så fina. Att dansa sig svettig hela natten.  Komplimanger. Att få leka lite. När man får vara så skyldigt oskyldig. Ett leende från en vacker främling. När sommarnatten är så ljus. Att få sova, samla energi och sen ge sig ut och leva live igen.

Berra

Fan vad kul jag hade igår!!! Bästa dagen på länge.
Första publikrepet med spara och slösa som gick hur bra som helst. Iväg på mottagning hos amanda. Powernap i bilen hem. Hem till christoffer som hade födelsedagsgrej och sen till Berns där vi dansade hela natten! Berna är mitt favvoställe i Stockholm, blir aldrig fel. Har varit halvt avtänd på att gå ut i denna stad men på Berra har man kul, speciellt där nere. Allt va en prefekt dimma av människor, blckar, skratt, dans och hemliga möten.

Vi lever!

m

If you're gonna, I'm gonna.

21

Ni vet när det inte blir som man tänk sig. Men man bestämmer sig för att göra det bästa av situationen. Man är hjälplös och det är skönt för man inser att man inte kan påverka. Man landar. Kommer ihåg att man tycker om när fåglar flyger i flock på en blå himmel. Tar ett kort på den enorma gula månen och känslan är bitterljuv. Man är hjälplös men känner sig starkast i världen. Vågar titta åt ett annat håll, vågar titta på en framtid som inte såg ut som framtiden gjorde igår. Ler när ett gammalt par delar paraply när man själv är blöt, men man vet att snart torkar man. Pratar om det som inte tänk sig och det är okej. Får en kram som snart kanske kan vara lika mycket värd. Minglar. Istället för att vara tyst så drar man dom roligaste skämten och skrattar högst. Man är tillbaka. Men ibland på natten stänger man dörren om sig smyger man ner i sängen, kramar några minnen och släpper inte taget. Hjärtat kniper och man tappar andan en sekund. Släpper inte taget riktigt ännu.



Someone like you


I just want to be remembered

I heard
That you're settled down
That you found a girl
And you're married now
I heard
That your dreams came true
Guess she gave you things
I didn't give to you

Old friend
Why are you so shy
It ain't like you to hold back
Or hide from the light

I hate to turn up out of the blue
Uninvited
But I couldn't stay away
I couldn't fight it
I'd hoped you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me
It isn't over

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Yeah

You'd know
How the time flies
Only yesterday
Was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise
Of our glory days

I hate to turn up out of the blue
Uninvited
But I couldn't stay away
I couldn't fight it
I'd hoped you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me
It isn't over
Yeah

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead, yeah

Nothing compares
No worries, or cares
Regrets and mistakes
They're memories made
Who would have known.. How..
Bittersweet
This would taste

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Yeah, Yeah..

ps. The moon is amazing tonight, wish I could share it with you. At keast we're looking at the same moon tonight.

Sovmorgon (Sovdag?)

Älskar att man inte behöver ställa klockan kvällen innan för man vet att man får vakna av sig själv nästa morgon. Älskar att ligga kvar i sängen länge och slappa innan man går ut i köket och ordnar en stor frukost. Älskar att ta med frukosten på en bricka och äta den i sängen medans man tittar på Sex and the city. Älskar att få åka båt till jobbet varje dag till en ö och andas frisk havslukt och drömma mig bort. Älskar att mitt jobb går ut på att stå på scen och sjunga, dansa och spela teater för en publik! Älskar livet lite extra mycket ibland!


I miss you

Orkar inte skriva, ska berätta allt nån dag när jag orkar. Men just nu orkar jag inte.



OXEGEN 2011 fucking can't wait!

Kommer bli helt sjukt kul, en vecka i Irland med två nätter i dublin och 4 nätter på Oxegen festival som har den fetaste lineupen någonsin!! 6 juli!!!



Nancy

I was five and he was six
We rode on horses made of sticks
He wore black and I wore white
He would always win the fight

Bang bang, he shot me down
Bang bang, I hit the ground
Bang bang, that awful sound
Bang bang, my baby shot me down

Seasons came and changed the time
When I grew up I called him mine
He would always laugh and say
Remember when we used to play

Bang bang, I shot you down
Bang bang, you hit the ground
Bang bang, that awful sound
Bang bang, I used to shoot you down

Music played and people sang
Just for me the church bells rang

Now he's gone I dont know why
Until this day, sometimes I cry
He didn't even say goodbye
He didn't take the time to lie

Bang bang, he shot me down
Bang bang, I hit the ground
Bang bang, that awful sound
Bang bang, my baby shot me down

RSS 2.0