smek

Man vet att det aldrig är äkta när någon annan har fått höra samma smeknamn.

Love pink

Det är bara en olycklig människa som kan klaga på att något är för rosa. Jag i alla fall älskar rosa, always have always will. Dessa skor kommer att göra det 100 gånger roligare att ge sig ut och svettas. Invigde dom ikväll och gick 7 km och det var som att gå på fluffiga moln! Gubbarna jag passerade log och sa att det är bra att man till och med kan se mig i mörkret. Jag är nöjd. Så var glad åt att nåt i världen är rosa istället. Viktigt att rensa bort all annan negativ energi. Optimism mina vänner är ledordet.
Vi ses i spåret!

En död blogg

Har kommit i en sån där livssvacka då jag inte tycker att jag är tillräckligt intressant för att någon ska behöva läsa om mig. Sen turné livet avslutades (stor ledsen gubbe) så har dagarna gått åt till att jobba, skriva uppsats och inget mer. Ändå så tittar jag tillbaka i kalendern och ser att den är fullproppad. Fast med vad? Gamla hederliga Stockholm. Alla det människor jag träffat förut samt några nya som inte lyckades hålla mina förhoppningar höga om nya människor. Jag tor att det är Sverige. Sverige som är så fantastiskt och som jag älskar, men även de bästa förhållandena behöver en paus. Det är dags för mig att se nåt jag aldrig sett för, träffa människor som berättar nåt jag aldrig hört förr och skapa en vardag som inte är lik en vardag här.

Jag firade ett år som singel genom att dansa mig varm och lyckig hela natten på en mörk klubb. Midsommar spenderades i Dalarna med dans runt stång och besök på småstads nattklubb (på tunré med Takida). Vi har firat Jimmys födelsedag på AvBs showroom och skrattat. Jimmy min bästa killkompis! Ibland har jag promenerat ute på landet som egentligen ligger 15 minuter från mitt hem. Jag har tittat på många EM-matcher. Ibland hemma, ibland ute. Jag har hälsat på i Hby med J och skrattat åt gamla minnen från tiderna då mitt liv på scen bara hade börjat. Jag har sagt hej då till Ryssen som åkt tillbaka till London, men vi ses ju snart igen, så det gör inget. Ibland har jag varit ute och skuttat och hoppat, ibland har jag dragit täcket över huvudet och kikat på film. Ibland har det regnat, men det gör inget för jag tycke rom regn. Ibland har det varit soligt och mina ben har blivit lite bruna.
Nu ser jag fram emot att blir klar med mitt examensarbete. Ha en sån där magisk sommarnatt som bara händer ett fåtal gånger. Ta lite semester och resa bort i augusti. Samt det stora, det nya, att flytta till en ny stad i höst! Där bortifrån kommer det finnas mycket att skriva om som inte är ointressant.
På återssende!

RSS 2.0