This city belongs to us!



To me you are perfect. The only way I can stay strong is if I know that I will always have you in my life. No matter what, you are my best friend!


+ and - this week and in general

+
Amusmentparks.
Contacts for my eyes so that I can wear sunglasses without having to be half blind.
Moose win.
Oxegen festival in July announced.
Stockholm.
World Snowboard Tour party.
Royal Radio live at Mosebacke.
Old friends.
When shuffle mode on your musicplayer decides to deliver some awesome song you forgot you love.
New friends.
Getting to perform on stage in 1 week and the entire summer.
Surprises!! Flove them!
Being spooned by a hat body when your cold.
Feeling positive.
All the inspiering quotes Paulo Coelho tweets everyday. 

-
Scary houses in the amusmentpark.
Not getting invited to a party that you provided drinks for.
When shitty things happen and you have no one to talk to/hug.
Foampartys.
Girls who makes an outfit out of showing their bra in unclassy ways, like having it under a open shirt or pulling down their tanktop extra low. Extra minus for nasty choice of bra.
People who post every single photo ever taken on facebook, yes we have now witnessed you in the same pose about 20 times in a row.
People who have albums on facebook dedicated to like their pet. 40 fucking pics of your uglyass dog. Same goes to albums dedicated to only themselves, 40 fucking pictures of uglyass you posing like in front of a mirror in extra ugly outfit you think is way cute.
Leggings that stops when you still have 1/4 of your leg left to cover. Extra minus for nasty pale leg.
Being negative and making a list like this!

Goodnighteeeeer

Snowboard på sommaren

Ikväll tar jag med mig snowboardtjejerna och mina gratisbiljetter till Berns och TTR World Snowboard Tour fest! Sedan ska vi dansa hela natten till bla. Johnossi som spelar live! Det blir nog sol ikväll iallafall.



xx


....



fredag natt

Finner mig själv sittandes framför datorn en fredagskväll och tar reda på vad jag kan skriva om i mitt examensarbete. Tror jag vill göra nåt jämförande med trademarks så att jag kan göra en uppsatspraktik utomlands. Nej vet ni va...för mycket i huvet. Tror jag vandrar ner och köper glass i min ensamhet, kan behöva lite luft och regn till sinnet...

Jag vet bara att Stockholm är för litet, jag vill ut i världen, nånstans där allt är stort och jag kan bli stor!

Produktiv

Inläget skrevs igår men publicerades aldrig

Tog tag lite i lvet idag, skrev upp hur jag ville att livet ska se ut det närmsta året och kollade hur jag kunde nå dit. Jag är inte alls taggad på hösten, jag vill bara få den överstökad..Alla tråkiga obligatoriska kurser så att jag får göra mina egna val. Förhoppningvis praktisera utomlands nånstans och göra examensarbetet och sedan läsa mina specialkurser på utbyte till nästa höst.

Men det är låångt kvar, har ju en hel sommar att se fram emot. Och juste, idag så kom jag på vad jag ska göra på min lediga spara och slösa vecka! Musik, musik, musik! Kommer bli grymt.

Skaffat linser har jag gjort också, helt sjukt att kunna se utan glasögon, jag gillar det!

Imorgon blir det Royal Radio på mosebacke efter repet, härligt!


L-O-V-E is made for you and me

L is for the way you look at me,
O is for the only one I see,
V is very very extraordinary,
E is even more than anyone that you adore

/Nat King Cole

Stuck in Riga

I onsdags hoppade jag och B på en båt till Riga. Till en början höll vi på att missa hela grejen då vi gick till fel terminal och fick springa till rätt. Men vi kom på med rätt mycket tid till godo. Vi gick ut på deck och vinkade iväg stockholm och flöt förbi skärgården. Efter det gick vi till dansbaren och hänge lite tills Buffén öppnade. Där åt vi oss så mätta att vi va tvugna att rulla tillbaka till hytten och powernapa. Vi spelade lite kort och lyssnade på musik. Efter ett tag tog vi oss ut igen och tittade på månskenet och lyssnade på ett coverband. Vi slutade kvällen med att dansa loss med fulla medelåldersmänniskor på dansgolvet.

På torsdag morgon vaknade vi och gav oss ut i Riga. En liten taxiresa senare var vi framme i stan där vi tittade på fredsmonumentet, gamla byggnader, marknader, lite shopping. Vi gick också på ett museum, "House of Blackheads". Vi blev lite skrämda då det var ett hus tillängat svarta människor, men massa afrikansk konst och målningar på afrikaner. Källaren var förfallen och man gick runt i mörka laburinter med vapen etc på väggarna. Resten av huset var superfint, stora balsalar och häftiga salonger. Vi åkte även med en turistbuss runt hela staden där man lyssnar på en guide i hörlurar. Mycket mysigt. 
Sedan hittade vi Rigas dyraste resturang som var mycket billig, lika dyr som en medelmåtta resturang i Stockholm typ. Vi åt vääärldens godaste stek.

Efter det började vi ta oss mot båten igen, vi hade fått uppgift om att man skulle vara där halv 6, trodde vi. När vi kom in i hallen ca 20 över 5 så anade vi att nåt var på tok, men vi blev släppta genom säkerhetskontrollen och i den lilla gången på båten såg vi att båten förbereddes för avfärd. Vi sprang och ropade och precis när vi kom ut på bryggan så drog dom ifrån oss gången och skrattade. Vi bönade och bad och pekade på klockan och ropade och vinkade. Men vi fickingen hjälp, ingen service känsla. vi sprang ner till terminalen igen och där fick vi ingen vidare hjälp heller. Jag var så rasande! Lång historia kort, båten seglade iväg med alla våra grejer och vi var fast i riga. Det fanns ingen hjälp att få i riga så jag ringde till Sverige och mamma hjälpte mig förklara situationen för dom där och så fixade dom en ny biljett med nästa båt, 24h senare.

Riga är en konstig stad man inte vill vara fast i, vi åkte in till stan och tog in på första bästa hotellet vi kunde hitta, vi ville inte vara utan hotell när mörkret kom. Vi kom överens om att hålla låg profil, när något väl börjat gå snett vet man inte vad mer som kan hända. Efter ett tag lugnade vi ner oss och insåg att vi faktiskt fått en extra semesterdag och att vi slapp betala dom 1000 kr som båtmänniskorna i Riga försökte lura oss på. Vi höll till i och runt hotellet och hotellet var fint och hade en lyxig bar/resturang som vi spenderade kvällen på. Här va vi alltså i Riga utan grejer, telefonladdare, mycket pengar, tandborste eller underkläder. Men en tandborste var kunde vi köpa i receptionen för en lat.

vi vaknade på morgonen och jag gick ner till frukostbuffen och åt mig mätt på pannkakor, croassanger, juice och te. Köpte med mig två flaskor vatten och tog med mig frunk till B som var kvar och sov på rummet. Vi checkade ut och bestämde oss för att åka till båten direkt för att vara säkra på att vi hade en biljett tillbaka. När vi fick våra biljetter så hade vi blivit uppgraderade till en A-hytt och fått lite rabbatkort vi kunde använda oss av på båten. Mycket trevligt. MEN även denna gång så sa mannen i receptionen att båtincheckningen  var från halv 4 till halv 6. Rätta mig om jag har fel men visst tror man då att man kan vara där mellan dom tiderna och fortfarande komma på båten?

Iallafall eftersom vi hade flera timmar på oss åkte vi in till stan igen, efter lite handskandes med otrevliga latver. Vi åkte upp till en skybar med panoramahiss och usikt över hela staden. Tyvärr va den stängd men uppifrån kunde vi se en annan uteservering högt uppe på ett tak så vi gick dit. Det var en mycket fin resturang, trendig, med bilder på ägaren och massa kändisar. vi trodde det skulle vara en dyr historia men det var billigt! Vi satt där på taket och solade och skrattade åt allt som hade hänt. Det är ju trots alt en ganska rolig historia. Vi insåg att vi hade det sjukt bra och båda njöt av semestern, enda problemet var att vi hade haft samma kläder på oss i två dygn. Vi bestämde oss för att shoppa lite. vi tog en cykeltaxi in till stan där vi visste att det fanns lite trevliga affärer. Cykeltaxi killen var otroligt rolig. "fastest taxi in Riga" sa han medans han vejade för folk på trottoaren och rökte en ciggarett. Jag fick ladda min iphone på en applestore "iDeal" ett tag. Vi gick tillbaka och åt den underbara steken och så hittade vi två nya outfits vi kunde byta om till. Sedan var det hejdå Riga och march till båten! Vi ville vara där i mer än god tid denna gång, vi ville vara först på båten! Vi kom dit med massa tid över och in till vår lyxiga hytt. Sedan så gick vi upp på däck och vinkade hejdå till Riga, staden som vi hade varit fast i i flera timmar för mycket, men vi gjorde det med glimten i ögat.

B tog en tupplur och jag gick loss i taxfreen och parfymbutiken, hittade rea hyllan och var på riktigt bra humör. Vi gick till dansbaren där dom hade liveband och dansshow. Sedan gick vi upp till bastuavdelningen, till vår glädje så var vi ensamna där. Så vi satt och bubblade i bubbelpoolen med utsikt över havet och ångade i ångbastun. När vi var skrynkliga nog så gled vi ut och till kareokebaren där vi avslutade kvällen. Blev ingen sång denna gång men vi lyssnade och skrattade med alla andra som sjöng. Eftersom vi hade en lyxig A-hytt så blev det slötittandes på en film från stora dubbelsängen innan vi somnade. Vi vaknade mitt i natten av att solen gick upp och kunde skåda soluppgången från vårt hyttfönster. Sedan somnade vi om och vaknade i Stockholm.

I hamnen fick vi reda på att våra grejer var kvar på båten och hade åkt tillbaka till Riga igen. Suck. En stund senare kom vi på att Bs hemmanycklar också hade åkt tillbaka till Riga och det fanns inget sätt att komma in. Här mina vänner börjar en helt annan historia. Men jag kan avslöja att vi var och hämtade alla våra grejer imorse, vi är i Stockholm nöjda med vår mini semester och flera erfarenheter rikare! Allt gott osm slutar gott!

Här kommer lite mobilbilder.







Riga

Äh vi drar till Riga istället, okej! Kryssar iväg i två dagar nu. Ses

Somebody To Love Me

I don't wanna see you go
I want somebody to love me
Why'd it take so long to know?
I want somebody to love me
I want somebody to be nice
See the boy I once was in my eyes
Nobody's gonna save my life

We are wicked men
Looking for buckles to loosen
By the Count of 10
I wanna see somebody human
And I lost what it was
In the Teenage dust
Of a Downtown Romeo
In a couple of weeks
You can tell all the freaks
How you carried my body home

But tonight I crossed the line
Dear Mr. Lonely
How much could you know me?
I could find lessons in light
But once you've earned it
You've already burned it

I don't wanna see you go
I need somebody to love me
(Need somebody oh)
Why'd it take so long to know?
I need somebody to love me
(Need somebody oh)
I want somebody to be nice
See the boy I once was in my eyes
Nobody's gonna save my life

Got my ticket man and I'm looking
For somebody to use it
I know we pretend
But one of these days
We're gonna lose it
And I once left town
When the leaves turned brown
With a couple of souvenirs
She was in my car
When we hit that wall
Yeah it could've move me to tears

But tonight I crossed the line
I used to know her
When my house was sober
I could find lessons in light
Over and over, is it really over?

But tonight I crossed the line
I used to know her
When my house was sober
I could find lessons in light
Over and over, is it really over?

I don't wanna se you go
I want somebody to love me
(Need somebody on)
Why'd it take so long to know?
I want somebody to love me
(Need somebody on)
Yeah I want somebody nice
See the boy I once was in my eyes

1 week

Monday - School. Sun and grass on campus with love. Rehearsal.
Tuesday - Fjäderholmarna reahearsal for the first time. Boat, sun, water and love. Picknick dinner + movienight in bed.
Wednesday - Nothing productive
Thursday - Museum of natural history with love. Rehearsal. Movienight in bed.
Friday - Moot court, nap, pool with friends, cosmos with friends, clubbing with friends. Fighting and making up. Taking care of.
Saturday - Quarneval in town. Cup final. Boat to skeppsholmen, hangout in the setting sun. Eurovision at bar. Party at Lappis.
Sunday - An entire day in bad, cheesedoodles.

Can't get enough of you.




-

:(
:/
:)
:D

Sometimes I pretend to be normal








No headline

You are my second home.

Why does something exciting never happen on sunday nights?

Thursday: Arctic Monkeys at Cirkus! <3 Followed by some hangout at Fridhemsplan.

Friday: Picknick at our spot. Followed by movienight in bed!

Saturday: Took the Dutch people and Swara to our spot and had some lunch. Off to Niklas surprice party followed by hangout att Reisen bar. Late dinner in bed after starlight walk.

Sunday: Slept in til late. Lunch and gametime. Followed by hangout at Mosebacke with great view, waether and talk. Icecream and lottery in the car.


Everything with the best guy on earth (I'm so gay) Awesome like a possum in spring!


Nyvaken fågelunge

Japp nyvaken och peppad. Ikväll ska jag se mitt absolutas favvoband genom tiderna! Arctic Monkeys spelar på Cirkus. Det blir tredje gången, första var på Roskilde 2007 andra på Way out West 2009 och nu Stockholm 2011!
Kommer bli magiskt!


Secret GT message for B

I love you.
Wewe ni mzuri.
Kamwe huru furaha yako kwa maisha.
Kuweka hadithi kuwaambia na kuenea akili yako.
Naamini katika wewe, unaweza kuwa chochote unataka kuwa.
Kufikia kwa nyota
na kama huna kunyakua yao wewe angalau juu ya dunia.
Kushikilia kichwa yako juu na I'll daima kuna kuweka mgodi karibu na hiyo.
I love you, daima!


The best days of my life



Sist jag skickade kärleksbrev va jag väldigt ung, jag och min bästis hade skrivit ett varsitt och så fort vi hade stoppat ner dom i den gula postlådan så ångrade vi oss. Jag fick lyfta henne och hon fick fiska efter breven, dessvärre är postlådorna konstruerade så att man inte ska få ut brev. För att bli kvitt skamen så gck vi till centrum och köpte glass, en lång spirello.

Igår skickade jag ett riktigt kärleksbrev. Med ord som beskriver riktiga känslor. Vips kom kärlek tillbaka till mig också, i vackra ord! Om man ger kärlek får man tillbaka kärlek, det har jag lärt mig. Man ska ge kärlek till sina medmänniskor varje dag tycker jag. Om jag kunde så skulle jag skickat ett gigantiskt parfymerat kärleksbrev till alla som någonsin varit snälla mot mig i hela mitt liv. Till dom som har varit dumma mot mig hoppas jag har någon annan som skickar dom kärleksbrev. Alla förtjänar lite kärlek.

Så nu skickar jag lite kärlek till alla som läser mitt meningslösa kärleksfyllda babbel. Sen ska jag sluta skriva i detta inlägg då jag missbrukar ordet kärlek. Hittils har jag skrivit ordet kärlek 13 gånger. Men man kan nog inte få för mycket kärlek heller? (14) Nu ska jag sova för imorgon väntar en nya dag med mera kärlek! (15)

Gonatt!

Åh hej och hå

Man måste alltid tänka positivt, eller hur?
Tänka på det som varit bra, och glömma det dåliga.
Minnas alla fina stunder, enbart.
Tänka det ordnar sig alltid när allt känns hopplöst.
Lita på.
Leka med.
Leva.
Finnas och minnas.
Det ordnar sig, det är inte hopplöst.
Om det är menat så är det menat.
Måste skaffa ett halsband med mina ord.
Ett halsband som jag ska bära närmast hjärtat där alla jag äslar bor.
Bolla tankar med gud, som när man va liten.
Peppa.
Veta.
Fråga.


In i dimman!

Ja, hela helgen har varit ett mysigt rus i dimma. I fredag satt vi på skinnis en stund tills det blev för kallt och då gick vi hem till David och hängde lite tills vi gick till Strand. Sen tänkte jag överaska B med att möta honom på bussen men det blev en miss i planeringen och vi missade varandra. Fick speeda hem till honom och överaska med mat där.
Jag fick en present, James Blake skiva, i skivan skrevs det fina ord! Tack tack, fina.

Lördag morgon vaknade vi taggde för att fira Valborg. Vi tog oss till uppsala där vi satt och solade på en filt med hela dagen. Hann hänga med Eva, Vicky, Chabo, Madde, David och co också så det va mys. Vid 8-9 tiden så åkte vi utmattadfe hemåt och sov på varandra på tåget. Väl tillbaka orkade ingen göra något annat än att sova.

Söndagen var en dag då man låg utmattad i sängen och kollade på film och tupplurade vartannat. Men lika bra är det ändå. Sen blev det måndag och jag repade lite. Förseningar med buss och liv så...

På torsdag ska jag se mitt absoluta favoritband för tredje gången. Är så sjuukt taggad!



Nu ska jag bada lite, sen ska jag lyssna på musik och skriva kärleksbrev! Imorgon vill jag shoppa.

Gonatt

RSS 2.0