istället

Försöker få till ett inlägg om turnen men tröttheten och oinspirationen tar över. Istället håller jag på och tittar på teater och musikalskolor till nästa höst! Mailat personer i branchen och hört mig för också. Vill så gärna ta massa kurser när jag är iväg nästa termin! :)


Odessa - for tonight

Taking it slow, saving up she
Before she know it, all I ask before she goes home
She's tired of cryin' and sick of his lies
She's suffered him for far too many years of her life

Feeling low, and scared that he'll say
Do you know how over time you drove her away
Saving up for, the day when she goes
The day that she stands up for everything that she chose

(She can say)
(Who knows what she's gonna say?)
(She can say)
(Who knows what she's gonna say?)
(She can say)
(Who knows what she's gonna say?)
(She can say)
(Who knows what she's gonna say?)
(She can say)

Saving up for, the day when she goes
The day that she stands up for everything that she chose
Taking the kids and driving away
Turn around the life she let him siphon away

And I've been with you, for all of these years
Tell me what I've got to show for all of my tears
The times you hurt me, and treated me wrong
Something had to give to stop this thing from going on

(She can say)
(Who knows what she's gonna say?)
(She can say)

(She can say)
(Who knows what she's gonna say?)
(She can say)
(Who knows what she's gonna say?)
(She can say)
(Who knows what she's gonna say?)
(She can say)
(Who knows what she's gonna say?)

She's tired of crying, and sick of his lies
She's suffered him for far too many years of her life
Feeling low, and scared that he'll say
Do you know how over time you drove her away

Ikväll!

Ikväll så hostar jag VIS Stockhlm Arbitration pre-moot official afterparty. Så här ser det ut när man går in på Juridiska Institutionens hemsida!

Vi ses där!

Låt turnén börja!

Jag  fick precis vår turnéplan för nästa vecka!
Vi kommer åka runt med bil och det är jag komm kommer köra för att jag är den enda som har körkort. Amanda och Linnea åker med.

På måndag kväll åker vi till Aneby och sover på Aneby Wärdshus.
Tisdag morgon är det samling 07.45 för att ta oss till Anebyskolan där vi spelar 3 föreställningar för fyra olika skolor.
Sedan åker vi till Nässjö och bor på Hotell Högland. På onsdag är det samling 07.30 för att åka till Bodafors som ligger 20 min från Nässjö för att spela två föreställningar. Sedan åkter vi vidare till Forserum, 30 minuter från Bodafors och spelar en till föreställning.
Efter det är nästa destination Eksjö och vi bor på Eksjö stadshotell. På torsdag morgon är det samling 07.30 för att ta oss till I12-hallen. Där spelar vi 3 föreställningar för 3 olika skolor och över 100 per i publiken åt gången.
Vårt sista stopp är Mariannelund och pensionat Solhöjden. På fredag morgon är det möte 08.00 och vi tar oss till Idrottshallen i Mariannelund för att spela två föreställningar.
Sedan beger vi oss tillbaka till Stockholm och droppar Linnea i Norrköping.
Så ser nästa veccka ut alltså. Jag tycker det ska bli otroligt spännande. När jag gick i 8an och 9an så praoade jag hos en teatergrupp som åkte på turné och jag tyckte att dom hade ett av de absolut roligaste jobben man kunde ha. Jag lärde mig mycket då om hur allt funkar runt omkring men nu är det min tur att få spela och stå på scen och jag tycker det ska bli helt fantastiskt kul! Nåt jag också ser fram emot är hotellfrukost samt att äntligen få komma iväg från Stockholm en stund. Sist jag var iväg var i augusti förra året och sen har det varit fullt upp och inte läge att åka iväg.
Nu kör vi S&S turné 2012!
För ett år sedan då vi började repa in manus och musik.

Reklamen som satt uppe på Strandvägen vid Fjäderholmsbåtarna för att göra reklam för sommarens spelningar.

På scen i somras

Turnégänget i uniform!

English assignment for CW class sneakpeak

I told him I was gonna fight for us when he was to weak to fight. I didn’t want to let him go and I didn’t want him to let me go. Then there was silence and we held on to each other tight and minutes passed in this deep silence and a leftover teardrop coloured his grey t-shirt darker.

3 mån

Ni vet för tre månader sen när jag gav mitt liv åt plugg för att nå ett mål och jag lyckades. Det har gjort mig ännu mer säker på att jag kan lyckas med nästa mål 3 månader framöver. Det är dags att lägga livet åt något annat nu och jag vet att jag kan göra det om jag bestämmer mig och gör det. Helt enkelt.
xx

Hej bloggen

Min blogg har blivit lite satt åt sidan då jag har haft en fullspäckad helg och vecka.
I fredags var jag ute ed utbyteskillarna på boulehallen, mycket trevligt. En sväng till pet sounds och himlen därtill blev det också, fantastiskt utsikt högst upp i skrapan! Sedan var det raka vägen hem och läggdags.
I lördags så hade Elsa födelsedagsfest med väldigt god äppelpaj och häng. Efter det åkte jag in till strand och mötte upp ubytisarna. Sist så blev det en snabbträff med J, A och K.
I måndags fick jag reda på att jag har blivit nominerad till mitt förstahandsval. Shit vad glad jag blev, jag hoppade och skrek.
I december så bestämde jag mig för att satsa stenhårt på att få ihop alla poäng jag behövde för att kunna konkurrera om denna eftertraktade plats. Jag ägnade mitt liv åt plugg, teater och jobb och det avlönade sig! Jag fick platsen. Nu sitter jag mest och planerar inför hösten och surfar runt på universitetets hemsida etc. Känns så bra att äntligen få veta vart jag ska, allt jag behöver göra är att skicka in ansökan till universitetet där borta och så är det klart. Ska bli så himla himla kul att åka iväg och plugga valbara kurser som jag själv har valt och ingen annan!
Denna vecka har varit fylld med jobb, både på location och på kontoret. Samtidigt som jag har pluggat inför två deadlines, en ikväll och en imorgon i juridik och engelska.
I helgen så hostar jag den officiella efterfesten för rättegånsspelet som hålls i Stockholm. Det kommer olika lag från hela europa och från USA och ska tävla i denna förtävling inför det stora rättegångsspelen som hålls i wien nästa månad.
Sedan på måndag är det turnéavgång för S&S! Först ett möte med producenten för att fixa med alla grejer och sen bilar vi ner till småland för 4 dagar av föreställningar i 4 olika städer och 11 shower allt som allt! ska bli fantastiskt kul :)
Så ser den närmsta tiden ut och så har den sett ut hittils. Ska försöka hålla denna blogg mer levande nu när det faktiskt händer spännande grejer med musikal, utbyte och så.
Nu ska jag återgå till plugget.
<3U

Nominerad!!

I måndags blev jag norminerad till den utbytesplatsen jag verkligen verkligen vil ha! Nu ska jag bara söka till universitetet där borta och sen är det klart!


Writersblock


Strangers

Vad jag älskar att träffa nya människor. Tänk hur kul man kan ha det med folk man aldrig träffat förut i sitt liv! Idag va en sån dag, en dag då jag träffade ett gäng pojkar om va så extremt roliga att hänga med, som jga hade så extremt kul med, som jag lika gärna hade kunnat varit vän med i masssa år! Älskar när dagen får en vändning och går från normal till extraordinär. Sånna dagar är guld på silver. Tack TM magnell för att vi fick komma och minla hos er. Tack K,C,A för att minglet blev extra lyckat!

Denna dag tar inte sluuuut

Åhaaaåg vilken lång dag på jobbet. Från 9-18. Crazzy! Tar liksom inte slut. Varje gång jag tittar på klockan så har det gått max 4 minuter...

Anyways. Idag har det varit öppet hus på SU och vi har jobbat med att ta emot massa besökare och sedan ahr jag ju suttit i disken som vanligt. När jag kommer hem så ska jag äta pasta i sängen och sedan sova, lång dag imorgon också. Ska jobba, plugga, gå på föreläsning och sedan på mingel på byrån Törngren Magnell med ILM. Nåt mer kul jag planerar med ILM är fäktning!

Resten av veckan blir det jobbo ch panikplugg. Hatr varit sjukt oproduktiv sen min sjukt produktiva period så jag ahr inte haft energi till att göra något annat än det absolut mest nödvändiga. Så I helgen blir det att panikskriva tre sidor på examensarbetet (minimum).

Snart får jag reda på utbytet också, jag vill veta nu!! Om två veckor drar vi på turnén till småland. Tydligen så fanns det inga kommunikationer där nere som kunde ta oss mellan städerna så vi ska hyra bil och bila ner. Då jag är den enda med körkort så står jag för körningen=jag är boss muhaha! Men ska bli ritkigt kul att roadtripa med tjejerna och leva lite turné liv och komma från Stockholm. Jag har inte varit hörifrån sen ja var i Dansmark i slutet på agusti=stört! Jag som reser mest av alla jag känner har haft alldeles för mycket att göra för att komma iväg.
Jag ser mest fram emot hotellfrukost 5 dagar i rad! Gott! Jag ser mindre fram emot att vakna tidigt för att hinna till hotellfrukosten haha!

Igår åt jag middag med luttis <3 innan vi gick på Svansjön och hade det superkul. Svanis va bra också, men gillade slutet bättre förra gången jag såg den. En rolig grej var när en gammal skolkompis skuttade fram på scenen och var jätte duktig!

Ja... nu har iallafall några fler minuter passerat. Vet inte hur jag kan fördriva tiden mer. Har redan sorterat alla mina papper och uppdaterad min kalender, svarat på massa mail och planerat en fest jag ska hosta nästa vecka. Jag är för trött för att göra nåt produktivt. Kanske vandrar in till fikarummet och hänger med nån, såg några kakor där tidigare idag. Ni kanske undrar vad jag jobbar med som inte jobbar haha! Världens skönaste jobb, det gäller att vara bäst i värden så man får dom ;)


Jag när jag är Miss Stockholm Univers(itet)

saturday

Och nu åker jag på hemmafest - american edition tillsammans med Jfs båda fadderier! Sen kommer jag nog hem och kollar denna riktigt goa film!

JUSTICE!

Dags att uppdatera!
Igår va jag på JUSTICE på Annexet. Utanflr blandades Avicii schtek med coola justice människor och man fick en känsla av festival. Dock blev ju deras konsert inställd medans hela Annexet skakade av hur bra JUSTICE va! Cred till franska dj duon. Det är så kul med dom; för ett tag sen satt jag och sa att jag har sett typ alla band etc som jag vill se förutom just JUSTICE. Såklart släpper dom biljetter typ nån vecka efter denna tanke! I december så bokades dom, hela vägen från Singapore och igår va alltså dagen D och det va så bra! Varje gång jag är på en grym konsert så blir jag mer och mer säker på att det är i musikbranchen jag vill jobba. Den lyckan och pirret i magen jag känner inför bra musik måste ta varas på. Att jag även har ett brett förråd och är ganska kunnig spelar ju också roll. Så när jag blir stor ska jag jobba med musiiiiik kul!
Efter konserten så tog vi partybilen (verkligen partybilen) till under bron där vi chillade resten av natten. Jag gillade under bron, jag trodde det skulle vara mycket människor som tror att dom är nåt där men det var väldigt andat vilket var kul! Tre våningar fanns det och bra musik spelades och vi dansad eoch minglade. Alla var väldigt långa. Everts vänner va väldigt snälla så kan inte säga annat än att kvällen var perfekt!
Sedan hämtade jag upp järn-gänget på stureplan och vi åkte hem.
Jag vet att jag sa att jag skulle blogga om förra torsdagen som va en perfekt vanlig dag men jag vet inte om jag orkar gå in på detalj. Jag gick i skolan, jobbade och sen åkte skridkor. Att åka skridskor gör mig alltid så melankolisk på ett bra sätt. Sedan gick vi till juristernas hus och åt soppa och pratade om livet med J! Jag fick komplimanger för min kvinlighet. J tyckte det va bra att jag vågade klä mig kvinligt och spela på min feminina roll och att man ser lite utav det nu för tiden. Vilket jag kan hålla med om. Jag älskar att vara kvinna, att klä mig efter mina former och att flirta med ögonen. Samtidigt som jag älskar att vara självständig och klättra på karriärsstegen.
En annan höjdpunkt var i torsdags efter jobbet då Kina och jag åkte ut till ett litet lantligt fik vid stora skuggan och åt princesstårta. Det va en bra grej som ska bli tradition!
Bilder från Justice:
Tack Eva för blderna!!
Nu är det för varmt för att ha på sig denna stora fina jacka, men jag klagar inte!

RSS 2.0