June

Nu är det juni. Officiellt sommar, och inte ett moln på min himmel (fast många i den riktiga). Jag har det liksom extremt bra!
Vi har turnetat klart och det är med stor sorg jag säger hej då till Spara och Slösa fast med stor glädje över alla minnen jag fått. Det har varit så fantiastisk kul att få turnera och stå på scen och få se delar av sverige jag aldrig hade sett annars. Jag kommer le länge åt detta!
Haha lyckoslanten gjorde en intervju med mig i Februari under ett gig i Stockholm och här är resultatet.
Jag har varit på konser med min bror och 14 000 andra personer som gillar Kanye West och Jay Z. Det var en riktigt bra show, bland det bästa jag sett. Coola scenbyten, lasershow, bildprojiceringar, klädbyten, färger och musik. Gamla godingar och nya favortier. Helt klart sjukt bra!!
Amerivcanska flaggan under öppningsnummret till "Otis"
Efter konserten när 14 000 pers skulle hem.
Vi har haft fantastiskt väder i Stockholm och livet blir så mycket enklare när det är fint väder. Vi har grillar korv på långholmen, varit i Hby gård och hälsat på fina Carmela, suttit utomhus på campus i rasterna och så vidare. I fredags så var det stor fest på JF och även fast det duggade så dansade vi oss svettiga under discolampor. Shit vad lycklig jag var! Att silly dansa med sina vänner utan bekymmer är ju en fin grej.
En sen vår/tidig sommaroutfit när vi åkte tillbaka till trkterna där mitt scenliv verkligen tog fart. I timmar pratade vi om dans och livet som artist.
Jag har liksom inga bekymmer i världen. Jag jobbar och skirvet uppsats och snart börjar sommarlovet. Sedan är det dags att börja förbereda sig för ett underbart nytt äventyr i en främmande stad över främmande vatten! Jag kan knappt bärga mig. Sitter redan och kollar vad jag ska göra och vart jag ska gå.
Inte för att vara sån men förra året vid den här tiden så hade jag massa bekymmer och nu när jag stog på ett dansgolv med vänner omkring mig och skrattade så kände jag att fasiken vad jag ahr kommit långt på ett år. Jag har satsat på mig själv och jag har nått många mål och kommit ett steg på vägen mot vart jag vill. Jag har lyckats med skolan, skådespeleriet och haffat mig ett producent jobb. Jag trodde typ inte jag skulle klara mig själv men om jag fortfarande hadee haft nån annan att bry mig om hade jag nog inte varit där jag är nu. Jag måste satsa på mig själv, både privat och proffesionellt. Kärleken får komma när det kommer, för kärlek får jag ändå tillräckligt av av mina familj och vänner och det räcker mycket längre än vad folk tror!
Ikväll ska jag på konert och se VRGs musikares slutscen och jag förväntar mig sjukt bra grejer. Se livet är så bra som det kan bli just nu, bra balans bra harmoni!
En lycklig jag innan jag skulle ut på en sån där fantastisk ljus kväll i Stockholm.

RSS 2.0