NYC the scoop

För ett tag sen skickade Carlos en länk till mig med en iphone app med massa New York tips och det första jag såg var att dom visade Grease singalong på en pir på upper west side. Grease fan som vi är vandrade vi dit och det var ovanligt mycket folk där. Det var också hur kul som helst. Grease med karoeketext till alla låtar kan inte gå fel.




Öhhh nu satte det sig en kille med gitarr brevid mig här. Han är riktigt lost. Han sa att han har en show ikväll på Bar 82 men han hittar inte dit.

Iallfall.. Det är supervarmt i New York just nu..igår var den 103 grader F alltså runt 40 grader C och dessutom så var det 40 % luftfuktighet. Tur att vi har spenderat dom senaste två dagarna på Rockaway beach som ligger typ 1 timme utanför Manhattan.



Dessutom har vi gått ner till Battery park då vi tänkte ta båten förbi Frihetsgudinnan men det var för mycket folk så vi gck längst vattnet upåt istället.

Moln som speglar sig i skyskraporna

Frihetsgudinnan på långt håll

Igår hyrde vi film på blockbuster och köpte glass. En av mina favorit tjejsnowboardåkare Hannah Teter har fått sin egna smal på Ben & Jerrys som heter Maple Blondie. Det är coolt att snowboardåkarna är ganska stora i USA. Den va god också!


Tack Carlos för appen :)

Hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0